Bio

Hehe så jäkla typiskt.. Här bestämmer vi oss för att gå på bio för de ska vara dåligt väder så blir de sol hehe.. Men de regna ändå när vi kom ut och de hade blåst en del så hehe..
Men i alla fall.. Syster Gabban följde med idag också.. Riktigt trevligt.. Vi gick först och fika på La Pain eller va de heter,, Jag åt en skit god crouqe madame eller hur de stavas=).. Sen gick vi och titta i massa affärer och drömde om att få shoppa allt man ville hehe,, Men jag fynda i alla fall ett linne på Gina på 49kr=) De e najs de=)
Sen gick vi på Eclipse.. Åhh så bra den var.. Fast jag börjar lute lite mer åt Jacob nu hehe men jag vet ju att de blir Edward men ändå.. Jacob kämpar och kämpar för Bella haha Låter jag som en nörd nu eller? haha.. Men den e riktigt bra asså..
Sen åkte vi och hämta lilleman hos mormor,,, Hon hade kört slut på han haha han var så trött när vi kom att ögonen gick i kors.. De hade badat och busat hela dagen.. Mamma har ett hörn hos sig som Mio allt går till när han ska bajsa nu för tiden haha Så fort han ska bajsa kryper han bort dit och ställer sig upp mot föntserbrädet haha,, Gullunge=)
Sen åkte vi hem,, Pappa kom på en kaffe.. och nu sover lilleman=)
Hoppas han sover länge imon med,, men de tror jag knappast hehe,,
Imon ska vi till Varberg,, L&J har sommar ställe där så vi ska förhoppningsvis gå till stranden och mysa hela dagen=)
Nu blir de mys framför tvn=)

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Fin blogg :)

2010-07-20 @ 20:45:46
URL: http://ceciliav.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0