Saker du stör dig på hos din karl=)

Haha japp en liten kul grej kom jag på igår när jag för typ den 1000 gången upptäckte vad Jerry missat,, så här kommer min lista på saker jag stör mig på hos Jerry=)
  • De e sjukt irriterande när man sitter på toa och sträcker sig efter pappret så finns de inget där? Då är rullen slut och på golvet står en ny, E de så svårt att bara böja sig ner och ta upp en ny och sätta på?
  • När jag hänger upp tvätt och jag får stå i 100år och väckla ut hans strumpor.. Han slänger sina strumpor som bollar ner i tvätt korgen,, Så jobbigt e de väl inte att väckla ut dem?
  • Precis damsugigt, kommer in i köket då står karln där och äter knäckebröd över golvet och smulorna bara väller ner på golvet.. Va f*n sätt dig vid köksbordet eller stå över diskkon hallå?!!
  • Tillbaka till strumporna,, innan var problemet smutsiga kallingar som låg på golvet.. men de verkar han fatta nu att de ska till tvättkorgen.. Men nu ligger de strumpor på golvet istället grrr
  • Våra kaffe koppar är mest vita i alla fall inuti.. När Jerrys kaffe e slut så ställer han bara koppen i diskkon och sen får jag stå och skrubba och skrubba ur dessa jäkla kaffekoppar för att de vita inte ska vara kissgult grr E de så svårt att skölja ur en mugg?
  • När han rakat sig så är de raklödders fläckar överallt och han låter raklöddret stå framme på handfatet så de blir en rund ring efter det grrr ställ tillbaka den på dess plats tack och skölj handfatet efter fläckar. Svårt? Ööö nej
Saker han inte kan göra nåt åt eller a,,
  • Han knäcker med tårna,, och då menar jag JÄMT,, såå störande om man tittar på film eller nåt så ligger han där "knack knäck knack" grrr irriterande
  • Han klickar när han sover tungt eller e förkyld.. De låter som man ligger breve en tickande klocka såå störande!
  • Rör sig i sömnen när han e jätte trött ja man får vara beredd för smällar och andra saker när man sover med han hehe
Ja Men visst älskar jag han ändå hehe
Så tjejer skriv nu vad ni stör er på,, för de måste ju finnas mer än jag som stör mig på olika saker eller?
Love you=)

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Det du skrev överst stämmer in till 100% på Dennis med! Helt sjukt vilka karlar vi har! :P

2010-07-04 @ 17:25:33
URL: http://loooviisaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0