Hel dag

Japp haft en hel dag hos mamma idag helt underbart.. Kl 9.30 idag åkte vi först till coop köpte varsin glass.. sen in på toys r us,, köpte en liten pool till Mio=).. Sen åkte vi till mamma då.. Vi glömde såklart köpa pump till poolen,, Jerry började blåsa den med munnen hehe men de gick la sådär så han fick åka iväg och köpa en pump..
Till slut var poolen uppe=).. Mio och Ove haha plaskade på som bara den,, jag undrar vem som gilla poolen mest, Mio eller Ove? haha..
Mio blev så trött av värmen och allt badande att han sovit 3ggr idag,, hehe men de tackar jag för, för då fick jag ligga och sola i lugn och ro=).. Jerry har bränt sig som f*n jag blev mest brun hihi me like very mutch=)
Mio fick även ha gåstolen utomhus idag och de uppskattades fast han kunde inte bestämma sig om han skulle bada eller gå i gåstolen hehe så de blev en hel del flängande upp och ner=)
Busen i poolen=)
Mio har ätit lite dåligt idag med,, kanske inte så konstigt för de e ju ganska varmt,, så han har typ bara ätit halva portioner,, fick i han lite kall yougurt i alla fall och nu på kvällen åt han en hel portion gröt=).. Glass åt han förut också en piggelin hehe han älskar piggelin=),, Skönt i värmen för han också..
Vi har däremot ätit massa idag haha,, Låg på mammas studsmatta och solade och käkade nachos med salsa hehe riktigt gott sen gjorde Ove revbenspjäll och vitlöksbröd=) mm mumma=)
Going=)
Sen blidde nån trött hehe
Japp.. Jag och Jerry e helt slut men Mio har ju som sagt sovit 3gånger idag så vägrar somna haha,, jag skulle lätt kunna somna nu men men,, de e ju inte jag som bestämmer längre när jag ska sova hehe..
Imon ska Jerry jobba över,, Jobbar tidigt så vi har eftermiddagen i alla fall.. bara 1v kvar nu tills semester så jäkla skönt=)
Ska antagligen regna imon med,, ganska skönt om de gör det ändå.. Måste städa och tvätta men men vi får la se..
Nu ska jag försöka somna lilleman för mammsen vill sooova=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0