Family day

Yes,, idag har vi haft en riktig familje dag hehe,, Vi åkte först till Elgiganten och köpte Snabba cash för 99kr billigt är bra=).. Sen köpte vi fika på coop,, bullar till mig och Jerry, Yougurt och kex till Mio=).. Sen åkte vi till Slottskogen,, vi satt i gräset och fikade,, Sen gick vi och titta på alla djuren. De va första gången Mio såg djur om man säger så.. visst hundar och fiskar har han sett men inte grisar och hästar m.m.. Han ville inte sluta titta,, han titta och titta hehe Gullunge=)
Japp.. Sen åkte vi och handla lite mat.. När vi kom hem va Mio helt slut och somna gott.. Älsklingen gjorde egna köttbullar och potatismos och sås.. Mmm hans köttbullar e sjukt goda=)..
Sen har vi städat här hemma hyffsat i alla fall och badat=)
Mio har blivit grymt duktig på att stå själv nu asså.. Han ställer sig upp mot nåt sen släpper han och står i flera sekunder och han blir överlycklig varje gång.. Blir bara längre och längre för varje dag så snart kanske han går haha nää men de går verkligen snabbt nu=)
Så duktig mammas going=)
Japp,, Nu låter de som lillen somnat=).. Så nu ska vi göra ciabatta och kolla på Snabba Cash wiee lite ögongodis e ju aldrig fel=)

Kommentarer
Postat av: Lovisa

ÅH jag saknar er!:/

Får ta och komma iväg någon helg och dela glädje i glada Göteborg! :)

Hälsa broder och Mio med massa kramar!

Kram!

Lovisa

2010-07-25 @ 13:31:20
URL: http://loooviisaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0