God kväll

Hej,,, full rulle hela dagen,, Morgon började la inte så bra,, Mio som nu försöker klättra på allt,, försökte ställa sig upp mot en stol, ramla hand löst ner med munnen rätt på en järn stång.. Börjde blöda som sjutton,, tandköttet sprack=(=(.. Slutade inte blöda förens typ 45min senare,, Jätte hemskt var det,, usch stackarn=(..
  • Vi åkte hem ganska direkt efter de,, och hemma ringde vi tandläkarn som tyckte vi skulle komma in och kolla för säkerhetsskull så inga tänder åkt på stryk..
  • Innan tandläkar besöket.. åkte vi ut till IKEA för att köpa lite grejer till Mollösund,, bla en grind till trappan,, vi har en fotölj där nu,, men vissa har en tendens att glömma att ställa den där.. host host nämner inga namn haha,, men grinden var såklart slut.. Men vi köpte en babytalk,, för vi hör inte Mio i Mollösund,, så vi får sitta inne på kvällarna vilket e lite tråkigt.. men nu kan vi sitta ute=) hehe.. Försökte även hitta en resesäng,, men den var slut överallt.. har ingen lust att köpa en för 1000kr,, Men ska se lite imon med..
Sen åkte vi till tandläkarn,, Men de såg bra ute,, inget fel på tänderna bara ett sår i tandköttet.. De skulle läka bra sa dem,, Men Mio lyckas ju få upp de hela tiden när han ska bita i allt,, så de går nog inte så snabbt med den läketiden hehe..
Mio stod frästen själv idag i flera sekunder=) De går fasiken snabbt nu=)
Imon ska vi antagligen ut till Näset och bada i Rörvik=) Får se vilka som åker med,, kanske Martina och Alva,, Min syster ja några har sagt kanske hehe=)
Bjuder på lite bilder från vår Mollö trip=)
Coolingen=)
Åka båt=)
Jerry och Mats badar=)
Så här arg blir jag när mamma torkar mig runt munnen=)


Kommentarer
Postat av: johanna

aj aj

min son har trillat två gånger o slagit i munnen illa :(

skönt att dt gick bra med mio.

men ni har anmält dt till försäkringsbolaget (om ni har en spec försäkring på honom) ifall dt uppstår nåt när han blir äldre.

2010-07-13 @ 21:42:29
Postat av: Lotta

ajajaj stackars liten. Vilken tur att de gick bra med tänderna, han hade tur i oturen. Fy vilken panik jag hade fått. =(



Underbara bilder på han. den i flytvästen e ju klockren haha..

2010-07-14 @ 07:55:36
URL: http://attol.bloggplatsen.se/
Postat av: melissa

Johanna: nää måste man anmäla de till försäkringbolaget? Räcker de inte att de e dokumenterat hos tandläkarn?? hehe gud va mycket man ska ha koll på när de gäller dem små hehe

2010-07-14 @ 08:04:01
URL: http://melissabelin.blogg.se/
Postat av: Lotta

Ne tyvärr de lär ju slå sig både en och två gånger genom deras uppväxt och man kommer bli lika nervös varje gång. fy fy..

2010-07-14 @ 08:11:19
URL: http://attol.bloggplatsen.se/
Postat av: johanna

sa inte tandläkaren till er att anmäla det?? för det gjorde dom till oss..

ifall dt skulle vara nåt när han är äldre.

Yes, massa att hålla koll på.. hehe

2010-07-14 @ 09:14:28
Postat av: melissa

nää dom sa ingenting,, de sa bara att de va bra att vi kom så de kunde dokumentera de ifall att de hände nåt längre fram men inte att jag skulle kontakta försäkringsbolaget.. men får väl göra de också då hehe

2010-07-14 @ 09:29:59
URL: http://melissabelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0