Seg

Usch vikken seg dag,, jag tror de e för att jag vet att imon går Jerry på semester,, Ni vet när man verkligen längtar efter nåt typ en resa eller när man själv jobbar sista dagen de känns som en evighet,, Så har denna dagen känts idag,, Jag har vart jätte less och trött med.. De kan nog bero på no sleep och de jäkla tråkig vädret va sjutton e sommarn??? Har haft ont i huvvet hela dagen med pga vädret,,, suck..
  • Jaja.. Vi åkte och handla förut i alla fall så vi slipper gör de imon.. Handla inte så mkt för vi vet ju inte hur Mkt vi ska vara hemma nästa vecka..De blir nog Mollösund på lördag för de ska bli fint väder.. men vi kan ju bestämma oss samma dag för de tar ju bara 1tim dit..
Vet ni om man kan kolla vad man har för elbolag? haha,, De va nämligen så här.. Jag blev uppring av den dam.. som erbjöd mig ett billigare pris på elen.. Ja sa ja såklart då vi har ganska hög elräkning just nu,, (tvättmaskin) hehe.. Vi spela in samtal och allt och de skulle fixa att säga upp mitt gamla elbolag och allt.. Hon skulle också skicka hem papper.. men de e flera veckor sen nu och nada papper har kommit.. Ja kommer ju inte ihåg va elbolaget hette heller,, Ja har ju väntat på papprena.. grrr blir så trött.. För de första 2mån skulle vara gratis,, så vi kommer ju inte få nån räkning och jag måste ju säga upp de tills vi flyttar för där ingår ju elen...
  • Ja nån som vet? hehe Klantarsle ja e va? Japp mitt första paket från Nelly kom förut=) nice.. De duggade bara lite ute när jag tänkte vi skulle gå och hämta de,, Så ja drog bara på mig en tunn tröja.. men tror ni inte gud börjar hälla spänner när vi gått typ 2meter?.. Jo de bara öste ner de regna in på Mio med trots regn skydd,, hehe vi va helt genomblöta när vi kom hem sen hehe
Sen har lillen idag slått i sin lilla panna på samma ställe typ 100ggr så han e helt knallröd och lite svullen på höger sidan,, Take a look=)
Hehe stackrn,, Men så går de när man ska försöka resa sig mot allt och krypa under bord och stolar=)
Idag har Mio ätit fisk,, De sägs ju att de sover bättre då.. så de kan vi väl hoppas på=).. Sista natten för mig idag i alla fall.. Jerry har sagt att han ska ta helgen för han har sett hur trött jag är just nu hehe,, Vet verken ut eller in glömmer allt hehe snurrepelle=)
Nää kanske ska slänga på min One tree hill box nu hihi

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jaså sägs det de, de msåte jag prova. :)



haha jobbigt med elbolaget men jag vet u sjutton hur man kan kolla upp de faktiskt. du vet inte vad ni hade innan då? för isåfall borde de bolaget kunna kolla vart de fått eran uppsägning ifrån eftersom ni ska byta till de nya..

2010-07-08 @ 19:27:31
URL: http://attol.bloggplatsen.se
Postat av: therese och oliwer

har du ingen gammal räkning sparad? det brukar vara göteborgs energi (GöteEnergi) som automatiskt om man inte ändrar..



va sover barn bättre av fisk?? då skall oliwer får en väldans massa :)



kram

2010-07-08 @ 19:42:00
URL: http://oscarochtherese.bloggi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0