Saker du stör dig på hos din kvinna=)

Jag stör mig verkligen på att nästintill varenda gång melissa går in i ett rum sa måste hon tända lampan i taket. Det spelar ingen roll om det så skulle vara en sol utanför som lyser upp hela fönstret, hon måste verkligen tända lampan. O tror ni hon släcker nr hon lämnar rummet?!.. nej..
När melissa ska ta en tallrik eller ett glas eller liknande ur skåp eller låda så är det väldigt svårt tydligen att stänga efter sig. Jag har liksom kommit in i köket och då har det typ varit tre skåp och en låda öppet.
Snälla älskling, blanda inte olika pasta med olika koktid. Och jo det har hänt flera ggr.
Melissa har en tendens att lägga sina nycklar och sin mobil på lite olika ställen i lägenheten men helst så ska dom ligga precis framför och under diskstället där det droppar massa gött vatten.
Sist men inte minst. Älskling, du är oxå rätt bra på att slänga kläder omkring dig.
Älskar dig massa!! =)
  • Jag stör mig verkligen på att nästintill varenda gång melissa går in i ett rum sa måste hon tända lampan i taket. Det spelar ingen roll om det så skulle vara en sol utanför som lyser upp hela fönstret, hon måste verkligen tända lampan. O tror ni hon släcker när hon lämnar rummet?!.. nej..
  • När melissa ska ta en tallrik eller ett glas eller liknande ur skåp eller låda så är det väldigt svårt tydligen att stänga efter sig. Jag har liksom kommit in i köket och då har det typ varit tre skåp och en låda öppet.
  • Snälla älskling, blanda inte olika pasta med olika koktid. Och jo det har hänt flera ggr.
  • Melissa har en tendens att lägga sina nycklar och sin mobil på lite olika ställen i lägenheten men helst så ska dom ligga precis framför och under diskstället där det droppar massa gött vatten.
  • Det heter inte ignonera, det heter Ignorera!!
  • Sist men inte minst. Älskling, du är oxå rätt bra på att slänga kläder omkring dig.
Älskar dig massor=)
Av Jerry

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hahah va söta ni!

2010-07-04 @ 20:18:20
URL: http://attol.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0