Dagens fråga

Än så länge har jag bara satt i "pluggar" i kontakterna, sen har jag tagigt bort en prydnads lykta som Mio skar sig på en gång=(.. De jag kommer mer göra är att sätta hasp på vissa luckor och lådor inte alla..
Jag tycker att vissa föräldrar är för överbeskyddande.. Självklart tar man bort allt och låser allt som verkligen är farligt, men de finns ju dem som tar bort allt och har inget på bordet och tom dem som stänger inne sina barn i vissa rum, stänger dörrar och har sig.. Låt barnen få upptäcka lite själva, låt dem slå sig lite de e ju så dem lär sig liksom..
Att saker gör sönder de hör ju till barnlivet,, har man saker som man e otroligt rädd om så visst ta bort dem då..
Men annars kommer jag låta Mio gå fritt och försöka lära han istället att han inte ska dra i sladdar, eller ta fjärrkontrollen, dra i gardiner osv.. Visst han kommer la bli 7år innan han gör som jag säger hehe men barn lär sig precis som vuxna genom sina misstag.. De lär sig genom att ramla eller slå i huvudet i bordet osv...
Såg tex på Barnens hus att man kan köpa både knäskydd, hjälmar och allt möjligt till barn hehe ska man ta på dem en hel hockey utrustning då kommer de ju aldrig lära sig nåt..
Mer på MILF

Kommentarer
Postat av: Lotta

haha kul uppväxt och behöva se ut som en michelin gubbe ute på vinter OCH inne. =p

2010-07-06 @ 18:53:49
URL: http://attol.bloggplatsen.se
Postat av: Lotta

Visst är de bra att de finns både ditten och datten att köpa för att skydda sitt barn men de e väldigt lätt att de går till överdrift. men herregud stackars barn, de e ju mer synd om en sån unge än en unge som får en blomkruka i huvet..

2010-07-06 @ 19:40:14
URL: http://attol.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0