10måns kontroll

Japp idag är det dags för en liten försenad 10mån kontroll,, Kl 13.30 ska vi vara där,, vilket förstör vårt lilla schema vi haft de senaste veckorna.. Mio brukar nämligen sova middag vid 12-14,, så nu försöker vi somna han lite tidigare och eventuellt blir de 2st sovningar idag hehe får se hur detta går=)..
  • Han sov okej inatt men vakna som vanligt eller a vid 4 vakna han inatt istället för kl 5,, Förstår fortfarande inte varför välling ska vara nödvändigt men men e la bara att fortsätta,, nån gång slutar han väl med det=) hehe
Annars händer de som vanligt nada idag när Jerry jobbar sent,, Tråkigt väder också som vanligt grrr,, Längtar tills vi flyttar till Kållered då kan man spendera sina tråk dagar på IKEA haha,, Nää fast då jobbar ju jag i o för sig hehe..

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej!

Snubblade på ett inlägg du skrivit på Familjeliv i höstas. Kände så igen mig :-) det var om sömn, min 11 v tös är så svår att få att sova på dagen, blir alltid grinig när man ska lägga och vaknar oftast efter en 20-40 minuter. Blev lite nyfiken på hur det gick för dig med det. Blev det bättre?

Mvh

Jenny

2010-08-17 @ 11:33:13
Postat av: melissam

Hej,, ja Mio var riktigt jobbig med sömnen som mindre.. Han sov enbart 30min pass och de kunde ta allt från 30min-1.5tim att somna han vare gång.. De blev lite bättre vid 4mån när han började med gröt,, men 30min passen hade han fram tills han var ca 6mån sen blev de mycket bättre och idag sover han bara 1pass om dagen som är allt mellan 1,5-3tim=) Jag testade alla tips som fanns inget hjälpte,, så egentligen så e de väl bara att stå ut hehe,, men vet att de e jobbigt som sjutton,, Hur sover hon på natten?

2010-08-17 @ 11:40:17
URL: http://melissabelin.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ha ha bara 3 och en halv månad kvar då ;-)

Jo på nätterna sover hon rätt bra. Somnar vid 22 och sover oftast till 4, sen efter hon ätit sover hon till 7-8. Det är ju egentligen ingen fara för en själv men man tycker lite synd om henne. Känns som hon är lite småtrött för jämnan. Och så tar det ju tid och tårar att få henne att somna... Men men det blir väl bättre och bättre :-)

2010-08-18 @ 14:07:00
URL: http://blivandemammanbloggar.blogspot.com/
Postat av: melissam

Kunde inte kommentera på din blogg=(..



Ja de blir bättre ska du se hehe,, Vet att de e jobbigt.. Mio var vaken 2tim sov 30min vaken 2tim sov 30min från de att han var 1mån-5mån ungefär,, sen blev de bara bättre och bättre=)..



A de enda tipsen ja kan ge är vad folk gav mig,, De funka ju inte på Mio men kanske funkar för er=),,



Ett av dem var att gå in precis innan hon vaknar och så fort hon börjar vakna så försöker du somna om henne genom att kanske vagga sängen,, smeka kinden ja vad som helst,, detta ska man göra i ca 1v innan de ger resultat..



Sen gå ut och gå med vagnen där kan de ju sova längre,, de gjorde Mio några enstaka gånger,, annars siv han bara 30min där med hehe=)

2010-08-18 @ 19:02:16
URL: http://melissabelin.blogg.se/
Postat av: Jenny

Känner så igen! Nån gång har hon överraskat och helt plötsligt sovit en hel timme eller två, men det där med 30 minuter känner jag igen :-) även i vagn... Men jag har hört det dör med att försöka få dem att somna om. Håller nu på att skriva ner precis hur hennes tider är för att se om man kan se nått mönster så det kanske blir lättare att se när man ska försöka få henne att somna om ;-) tack för tipset i alla fall!

2010-08-19 @ 18:08:20
URL: http://blivandemammanbloggar.blogspot.com/
Postat av: melissam

Ja de verkar vara ganska vanligt de där med 30min sovpass hehe,, ja hittade massa om de på familjelivs sida,, träffa även en i mina föräldrar grupp som hade samma,, men de flesta har sagt att de vänder mellan 5-7mån sen finns de dem som de inte vänt på förena vid 1års ålder hehe,, men de brukar oftast bli bättre sömn när de får riktig mat=)

2010-08-19 @ 19:12:13
URL: http://melissabelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0