Fredag imon=)

Shit denna veckan som jag trodde skulle gå skit långsamt har fasiken rullat iväg=) Imon e de redan fredag men hallå?? hehe Mio sov 11tim i sträck inatt de tackar vi för=) Han har blitt såå jäkla mammig va,, helt sjukt,, Igår bada han och Jerry,, så skulle ja bara gå och hämta kallingar till jerry, då börjar han illtjuta så jag fick komma och ta upp han hehe.. Sen klängs de på mig hela dagarna men men nästa vecka e han la pappig haha..
  • Så fick en glad nyhet idag också.. De kommer lägga in ny parkett i hela den nya lägenhete för oss,, för en liten summa extra på hyran då=) UNDERBART=)=)..
Sen är datumet för Mios släktkalas bestämt,, Ska ha de hos mamma vi är ju mitt under en flytt då så blir smidigare plus att vi är ganska många,, om Jerrys familj i Skåne kommer med,, De blir söndagen den 3okt.. Så Lovisa, eller Therese om ni läser detta hälsa alla i Skåne det=) Inbjudningar kommer så småningom=)
  • Idag är det storhandling också=) Nice nice.. I helgen har vi inget planerat,, Vet inte om Mio ska få vara några timmar hos mormor så jag och Jerry kan rensa lägenheten på lite skit=).. Ää vi får se vad helgen erbjuder=)

Kommentarer
Postat av: therese och oliwer

pj det va ju inte så mycket ändå, det skall jag fråga våra hyresvärdar också :) kungälvsbostäder/primär heter dom.. va det en 4 ni skulle flytta till? va ligger hyran på inne istan?



kram

2010-08-12 @ 18:54:21
Postat av: therese och oliwer

pkey men det är ju inte så farligt, betalar 7300 för våran trea på 80 kvm nu, sen nästan blir givetvis dyrare..

åh va härligt med ny renoverat kök och badrum sånt gillar man :)

2010-08-12 @ 19:13:29
URL: http://oscarochtherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0