Regn regn

Usch vilket väder.. Vakna i natt av all åska och regnet usch vad de lät.. Kändes som hela huset skulle paja hehe..
Men vi har i alla fall vart och handlat idag,, Ikväll ska vi ha grill kväll hos L&J hehe blir la killarna som står med paraflax utomhus och grillar haha=)
  • Mios röst e tillbaka men han e gör kinkig,, Vet inte om de e denna seperationsfasen eller om han fortfarande e lite dålig,, För han gallskriker så fort han tror att nån av oss ska gå.. Sen när vi alla 3 ska gå nånstans så skriker han tills han e utanför dörren för han tror typ att vi ska lämna han hehe
Men men.. Han sover fortfarande bra.. Hans välling tid har börjat vara vid 5.30 istället nu så sover han till kl 7 sen så de e helt ok=)
Nu blri de PH=)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Så tycker inte jag man skall tänka, alltså att man är i vägen för andra bara för att man kör barnvagn. skall då folk med rullstolar m.m. hålla sig undan från ullared (även andra större varuhus) då? :) Självklart skall man visa hänsyn till andra och tex inte ställa sig i mitten där det är mycket folk för att ta upp barnet eller annat utan då kan man gå undan. Jag tycker det är värre att gå i stan med barnvagn än ullared då dom ggrna jag vart i ullared med Maya har det vart mindre folk än många ggr i stan. Som sagt barn är olika, Maya är ju och har alltid vart en glad tjej som sällan är missnöjd och har tyckt att det vart roligt när vi vart på ullared då hon vinkar åt folk m.m. :) Sen är det ju viktigt om man åker ner till ullared och barnet är med att det kommer i första hand, om dom e skrikiga får man väl sätta sig på fikan eller vara på en avdelning med mindre folk än att knö och barnet blir mer hysteriskt. Då kan man gå dit sedan om barnet somnat eller om man har med sig någon som är med barnet så man kan gå dit och ta det man behöver :) Som sagt det har aldrig vart komplicerat för oss och Maya har inte drabbats av att vi åkt dit :)

2010-08-06 @ 13:54:54
URL: http://lisaomaya.blogg.se/
Postat av: therese och oliwer

hej hej

visst hade ni varit vid gunnebo slott och kollat på djur där? va det bra? funderar på att åka dit eller till en 4H gård i tuve imorgon nämligen.



kram

2010-08-06 @ 19:14:17
URL: http://oscarochtherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0