Grå dag

Usch vilken dag,, Inte nog med att man knappt fått nån sömn i natt så möts man av regn,, mm då blir man ju super glad,, grrr..
Mios 8tand e på väg upp därav tror jag att han sov dåligt inatt... Jag kunde ju inte somna igår heller.. jag var alldeles för uppspelt.. Låg och tänkte på den nya lägenheten, vad vi ska köpa,, hur vi ska tapetsera yes you name it hehe.. Så jag somna nog inte förens kl var 23.30.. Jerry störde sig nog lite på mig då jag inte kunde ligga stilla heller hehe sorry babe=)
  • Men trots regnet så följde jag rutinen,, 100situps,, 45min promenad blev de bara idag då Mio vagn strejkade grrr men men 45min e alltid nåt.. Kanske blir en till promenad sen bara för att hehe..
Sen somnade Mio nu direk när jag la ner han hehe undra om de e alla veckors träning som gett resultat eller om jag bara har tur? hehe Japp de återstår att se=)
  • Mio utvecklas verkligen för varje dag,, Han e över allt river ut allt som kommer i hans väg.. han kan ställa sig upp själv nu från sittande utan att ta i möbler eller annat=).. Han förstår vad vissa grejer är som tex lampa, boll, gitarr, snutte, gröt hehe ja lite små grejer..
Hans gitarr e verkligen en favvis vi kan sitta och spela hur länge som helst.. först spelar han sen sparkar han gitarren till mig de betyder att jag ska spela sen ska han spela igen och så kan de hålla på hela dan hehe=)
Yeee Rock and roll=)
Japp Linda gjorde sin tatto igår=) Blev riktigt nice=) Här är den ;
Japp.. Så idag händer väl inte så mycket mera.. Just de jag har en fråga.. Ni som ger era barn samma mat som ni själva äter vad brukar ni äta då??
Tex idag ska jag göra korvstroganoff i den har jag cremefraiche, ketchup, lök, senap,soya plus lite kryddor,, (kryddorna förstår jag att han kanske inte kan ha i) men de övriga grejerna??
Kan inte ni ge tips på vad ni gör och vad ni har i??

Kommentarer
Postat av: Mariel

hon som tatuerade sig, har hon en egen blogg?



härligt med promenader ibland :)



vad synd att det inte gick bra med amningen, men skönt att det gick bra ändå. Förstår att det inte var kul med den offentliga amningen för strulet och blickarna!

2010-08-11 @ 18:08:54
URL: http://mixifamily.com
Postat av: johanna

han är såå stor nu så eran mat funkar kanon för honom.. på dagis får han allt.. :0)

2010-08-11 @ 19:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0