Åhh min kropp

Min krop skriker sömn och ajajajaj,, Ja blir ju aldrig frisk,, pga ingen sömn.. Vet inte hur många gånger Mio vakna inatt,, jag behövde bara gå upp 2ggr för han somna av sig själv de övriga 1000gångerna,, men jag vakna ju ändå.. Jag hade tom sovit med mina glasögon på för att vara beredd typ hehe..Sovmorgon blev de ingen heller,, För Mio visste vart jag var så han kröp och banka på sovrums dörren hela morgonen "suck" så kl 7 gav jag upp..
  • Är helt kallsvettig idag,, mår inte bra alls.. Och vi som ska packa och allt.. nää får nog skjuta på de,, Mio sover nu och jag orkar inte ta mig ur sängen.. Jerry och Mats håller på att köra allt vi har i frådet..
Jerry va iväg i morse och titta hur långt de hade kommit med golvet.. De hade gjort klart vårt sovrum, Mios rum och halva köket=) Så de går verkligen undan=) Skit fint var det med,,=)
  • Blev så glad förut fick i Mio en hela burkmat för första gången på hmm 4-5dar,, Men den stanna inte länge 5min senare spydde han ner hela hallen och mig själv och han,, Mm suck,, inte kul att vara sjuk själv och springa och torka spyor över allt..
Han e inte så snorig och inte hostat så mkt idag men han e ju inte bra de märks..
  • Fick rosor av Jerry i morse med,, De gjorde mig lite gladare,, jag har verkligen ingen ork till nåt idag..

Kommentarer
Postat av: irina

Va bra att killen din visar uppskattning till det du gör. att inte få sova ut en hel natt o morgon tar verkligen på krafterna. speciellt när man e sjuk oxå. urk!



jag har känt till märket didrikson innan- via dagis. alla sa hela tiden att det var ett riktigt kvalitets märke (personalen vill säga. dom har tydligen koll på vad som är bra o inte hehe) :P



jag får smått ångest på bvc samt då när jag får nyhetsbrev i mailen om vad en 10-11 månaders ska kunna, typ prata, peka, pussa en på munnen o slänga flygkyssar o peka på sin näsa o tom gå utan stöd.

david kan inte peka, men jag har inte lärt honom det heller. så det e väl därför. han tittar på grejerna när jag frågar ist. o han kan bara gå med stöd än. inte kan han prata heller. det enda han säger är "mamma,mamma" till typ allting.



men som jag läste i ett gammalt inlägg du skrev när det gäller att jämföra sina barn, att det e så fånigt egentligen. alla utvecklas på olika sätt. jag tycker inte ens att man ska kalla sitt barn tidigt eller sent för alla är ju unika o har utvecklas efter sina egna förutsättningar...

vill inte att min son ska bli stämplat som "sen" om han inte börjar gå förrän han är 15 månader. taskigt liksom.



så ist för att tänka på allt som ett barn bör kunna göra borde man glädjas åt det den kan :)

2010-08-28 @ 14:27:47
URL: http://gullebulle.bloggsida.se
Postat av: Cecilia

Hej! Nej men vad konstigt :S

Man ska kunna adda mig på FB. Jag kan försöka adda dig?

kram

2010-08-28 @ 16:39:27
URL: http://c-overexcited.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0