Dagens fråga

Rimligt och rimligt.. Asså att lämna bort till någon helt annan än den andra föräldern tycker jag max 1gång i månaden om de gäller just krogbesök.. För då är de ju över natten osv.. Sen beror de ju helt och hållet på hur gammalt barnet är också.. Jag kan verkligen inte förstå dem som lämnar bort ett nyfött barn för att gå ut på krogen?? De e ju sjukt.. Första gången jag lämnade bort Mio var han runt 4-5mån tror jag,, Och då var det i 3tim för jobbet skulle ut och äta middag..
Men första gången han sov borta då var han väl hmm 7-8mån,, Men då var det inte för krogbesök utan för att jag och Jerry skulle få en sovmorgon ihop hehe.. Så på snart 11mån har jag bara lämnat bort Mio 1gång för krogbesök och då var han 10mån..
  • Jag tycker de e sjukt att läsa om mammor (bloggar) som lämnar bort sina barn titta som tätt för att gå på korgen.. Okej om man går ut men att pappan e hemma med barnet då e de en helt annan grej tycker jag.. För visst behöver man komma ut lite,, Men att hålla på att skaffa barnvakt titt som tätt (om man inte e ensamstående) tycker jag e sjukt under första året i alla fall.. Varför skaffar man barn då undrar jag?
Sen när barnet blir äldre då tycker ju dom själva att de e kul att vara hos mormor och morfar och farmor och farfar och alla andra så då e de ju en annan grej.. Då finns de väl inget som är direkt rimligt.. Utan om barnet själv säger "Jag vill sova hos mormor inatt" så ja varför inte,, och då kan man ju gå ut..
  • 1år är inte lång tid,, De är ju då barnet behöver en som mest om man säger så,, Sen får de ju egna viljor osv.. Så varför inte bara ta ett "lugnt" år från allt festande? Kan ju vara behövligt ibland.. JAg brukar säga till mina kompisar som inte har barn,, Att när jag är 40 då jäklar kommer jag igen och då kommer de andra sitta inne med sina barn=) hehe
Mer på MILF

Kommentarer
Postat av: therese och oliwer

hahha helt rätt så säger jag till mina kompisar också som inte har barn :P



gud va härligt med parkett i hela lägenheten, det är ju lyx :) vi har bara parkett i storarummet och plastmattor i resten av lägenheten, men skall lägga nytt golv själva på hela nedervåningen till att börja med.



får man fråga hur mycket det lägger till på hyran? och hur länge? det kanske vi också kan begära :)

kram

2010-08-12 @ 14:49:31
URL: http://oscarochtherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0