Panik!!

Usch vilken natt=(.. Mio är ju som sagt förkyld och de blev mkt värre igår kväll/natt,, Han somna utan problem vid 18.50.. Vakna igen vid 19.45 och var gör ledsen och snorig,, Vi la då böcker under madrassen så huvvet skulle komma högra upp,, Han somna om ganska snabbt för att vakna sen igen vid 20.30.. Då flyttade vi böckerna till under säng bena,, han somna om.. Men vakna igen runt 21..
  • Då bestämde vi oss för att ta nässugen,, (har försökt tidigare men han blev hysterisk),, De blev han även nu så då kunde vi inte göra de,, han va varm så vi skulle ge han ipren,, han får ju flytande.. Men efter första sprutet så började han spy,, Spy skit mkt,, Massa kom upp slem, vällingen, maten han ätit vid kl 15..
Han slutade andas som en annan gång,, Både jag och Jerry fick panik,, Ja va på väg att ringa ambulans för Mio blev helt röd i ansiktet och läpparna började svullna upp,, Hans blick var verkligen "Mamma jag är livrädd" och de var han,, han var skräckslagen stackarn,, Efter att vi försökt lugna ner han började han sakta men säkert andas normalt igen..
  • Vi tog upp han i soffan så fick han titta lite på Teletubbies så han lugna ner sig,, medans jag fick skura hela hans rum,, Byta kläder på mig själv och Jerry fick byta på Mio.. Sen var han ju fortfarande rädd så han fick somna mellan oss,, När han väl somnar in bar vi in han i hans säng..
Sen vakna han 2.30, 3.30, 5.45 för att sen gå upp 6.20.. så inte så mkt sömn i natt.. Men fasiken va rädd jag var där vid 21.. Jerry fick ligga och lugna mig sen för jag var både chockad och rädd,, detta har ju inte hänt på såå länge.. visst han sätter ju fortfarande i halsen ibland och spyr lite,, men inte som igår,, de har inte hänt på kanske 2-3mån,, i alla fall inte så han slutar andas=(
Mammas älskling,, Usch lider med han så jäkla mycket=(
Idag har han vart hyffsat pigg och glad.. visst snoret rinner och han hostar en del men han leker ändå och äter som vanligt..
Ja själv mår väl sådär,, knappt nån sömn och fortfarande ont i magen för nattens bravader.. ska försöka sova lite nu för ikväll är de dags för ***** igen=) wieee

Kommentarer
Postat av: johanna

Jag rekommenderar alvedon som man ger via rumpan.. funkar kanon

2010-08-25 @ 13:54:29
Postat av: Leah

Skulle också rekommendera alvedon supp.Sen är mitt "tips" att hålla lite koll på honom de närmaste dagarna om han fortsätter att vakna ofta på nätterna och är extra kinkig rent allmänt och verkar ha ont. Min kille på 1 år han nämligen haft 3 örininflammationer och har reagerat så som Mio. Och de har alltid kommit i samband med förkylning. Kör med nässugen ändå, samt en hel del Renässans koksaltdroppar och även lite nezeril. Sonen blir också hysterisk och gillar det inte alls. Men tar hellre den "striden" än att han ska få öroninflammation.. Kan nämligen utlösa det om man är täppt i näsan. Hoppas han blir bättre snart, så jobbigt när de är sjuka stackarna!

2010-08-26 @ 09:09:03
Postat av: melissam

Tack för era tips,, dock kan jag inte ge supp hehe varje gång vi testat de så bajsar han ut det direkt,, jätte konstigt de händer varje gång vi gör de.. Ja vi för väl ta nässugen ändå men han blri såå hysterisk och tar gör lång tid att få han lugn sen,, men som du säger bättre att ta striden så de mår bra=)

2010-08-26 @ 11:22:50
URL: http://melissabelin.blogg.se/
Postat av: Leah

Jag igen :-) Hade också det problemet att lilleman bajsade ut suppen direkt, tills vi kom på att vi hade stoppat i den med fel ende.. Tänkte att det kanske kunde vara så för er med? Man tar alltså den trubbiga delen först, den som har lite "vassa" kanter.. Då glider resten in lättare (ursäkta språket :-) ). Tar givetvis vaselin på så att det inte gör ont.

Sen till något helt annat: jävlar va snygga tatueringar du och din gubbe har! Får man fråga vart ni gaddar er? :-)

2010-08-27 @ 08:47:03
Postat av: melissam

hehe japp vi stoppar in den rätt hehe,, men har inte testat på ett tag nu så kanske ska göra de ändå och se om han fortfarande bajsar hehe



Tack=),, Vi har gjort våra lite varstans hehe,, men nu har vi äntligen hitta "vår kille" hehe,, han e egenföretagare heter ZooTattoo,, annars kan jag rekomendera,, Gothia Inc,, Kröli, han har gjort min sambos fjärils arm och även rosen på hans hals..

2010-08-27 @ 11:24:52
URL: http://melissabelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0