Bakis dag

I morse när jag vakna hade jag bara lite huvudvärk och va trött.. Men usch den riktiga bakfyllan kom nu på eftermiddan hehe fick svettningar och mådde illa till tusen=(..
Vi åkte till L&J för de va barn fria hehe och där käkade vi pizza jag beställde i vanlig ordning en Mexicana men detta var den konstigaste mexicanan jag ätit,, de var bacon, salami och ägg på med?? Hallå?? Inte alls stark heller.. så blev lite missnöjd,, men visst satt de fint med en kall cola och en pizza ändå=) hehe
  • Imon ska jag träffa Nicole.. inte träffat henne på månader=) Så ska bli super kul.. Jag och Mio ska hem till hennes nya lägenhet och trasha den hehe,, Eller Mio kommer trasha den=) hehe
Sen btw,, så har jag och Jerry nästan bestämt datum för bröllopet nu håll i hatten för de blir av japp=) Nästa år i slutet på maj början på juni blir de.. Ska bestämma mer exat i veckan=) Ska ju ha mammas brudklänning den ska bara sys om lite så de mesta e ju fixat..
  • Ska skriva gästlistan i veckan med,, vi bestämde oss för att ha ett mindre bröllop så de blir familjen och de närmaste kompisarna de kommer bli perfekt=) Mer uppdate om det kommer i veckan hihi=)
Nu ska jag kolla på PH japp blivit en riktig PH nörd hehe=)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Åhh så kul & planera bröllop :)

2010-08-01 @ 22:12:48
URL: http://attol.bloggplatsen.se/
Postat av: Linda

Men gud va kul, grattis!! :)

2010-08-01 @ 23:09:13
URL: http://brincken.blogg.se/
Postat av: Louise ! :)

Grattis ! :)

2010-08-02 @ 07:54:00
Postat av: Milla´n

Mys <3

2010-08-02 @ 12:59:57
URL: http://millame.blogg.se/
Postat av: anneli mendez

fin blogg :)



kolla & komentera min blogg: http://annelimendez.blogg.se :)

2010-08-02 @ 13:15:22
URL: http://annelimendez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0