Trött

Usch är så trött idag va??!!,, Riktigt seg,, Såg Karate Kid igår,, Och jag blev förälskad asså,, Jaden Smith e ju den söstaste kille som gått i ett par skor,, Mmm kommer bli en riktig snygging när han blir äldre hehe.. Ja har man Will som pappa så kan man väl inte bli annat haha
Här är han liten så gossig=)
Så här ser han ut nu=),, Riktigt bra film och Jaden var en riktigt bra skådespelare,, verkigen ärvt sin pappas gener hehe=)
Jaja,, Mår som sagt piss idag,, trött huvudvärk mår illa,, ingen bra dag,, Mina ögon är gör svullna=(
  • Var ute i vår nya lägenhet och skrev under lite papper,, På tisdag är den våran=),, Ska bli så skönt att bara kunna packa några kartonger åka iväg och lämna osv,, ta allt i lugn takt=),, Slippa lämna bort Mio en massa..
Sen åkte vi hem,, Har packat 3kartonger med grejer som ska till frådet..Även tvättat vår gamla vagn hehe som jag nu ska sälja,, Är en Svart Babytravel om nån e intresserad?,, Sitt och liggdel är det med svängbara hjul..
Ska lägga ut den blocket nu hade jag tänkt..
  • Annars händer de nog inte så mycket mer idag,, har ingen ork till nåt direkt..

Kommentarer
Postat av: Erika

Kan du inte lägga ut en bild på vagnen.När hade Mio den?

2010-08-21 @ 14:12:13
Postat av: melissam

Mio hade den i vintras,, men sen köpte vi en ny som bara var sittvagn.. Den ser ut så här fast hel svart,, och har en liggdel till.. http://www.gnetagalten.se/images/00073/0/babytravel-%22smart%22-obs,-helt-ny-sittdel!.jpg Den funkar kanon men är lite sliten,, Liggdelens inneklädsel är lite nopprig pga tvätt,, tvätta den 1gång så blev den så hehe,, men annars e de kanon=)

2010-08-21 @ 17:37:34
URL: http://melissabelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0