Cars?Bamse?Spiderman?Hello Kitty?

God kväll..
  • Mår faktiskt lite bättre,, låg ju o sov större delen av förmiddan.. benen är la sisådär,, men så länge jag slipper de där "sjuka" illamåndet så är jag nöjd just nu..
Mio hade charmat fröknarna idag,, han säger så mycket roliga saker och ibland undrar man ju om han verkligen förstår vad han säger? haha Men en diskussion han haft med sin fröken var;
Mio *Bebis fast*
Fröken *Är bebis fast?*
Mio *Mm bebis fast mammas mage*
Fröken * Ja ha, längtar du efter bebis?*
Mio ler stort *Jaa de klart*
Haha goare unge får man leta efter=)
  • Men nu till mitt problem,, har yttrat mig en gång tidigare om detta fast på face,, tydligen har inte inköparna till HM och Lindex hört mig för de forstätter att köpa in enbart kläder med,, Cars, Bamse, Spindelmannen m.m.m.m på,, Eller så står de om nåt Amerikanskt fotbolls lag eller skola?,, Men hallå,, varför ska Vi i Sverige springa omkring med nån Amerikansks skolas logga på?
aa detta vet jag inte var det är men why?!
Fine,, Mio tyckte de va skit kul i lördags när vi va inne på HM och han fick syn på alla Blixten Mqueen kläder,, han gapa av förtjusining och ville köpa allt!!,, Till slut gick han med på att bara köpa en vatten flaska med Blixten på haha för 29,90 rimligt pris tyckte mamma..
  • Men visst kan ha få ha på sig en Blixten tröja m.m nån gång typ hemma som myskläder,, men varför gör dem nästan enbart sånna kläder nu?!..
ICA maxi har tom snyggare kläder än HM och Lindex just nu!,, Gaaah blir tokig,, och när Lillan kommer ut då vet jag vem jag kommer få tampas emot,, den där jäkla katten!,, Hello Kitty!,, grrrr
Gör lite mer fräcka, vanliga kläder tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0