Bröllops festen=)

Hej igen!,, Tyckte de var på tiden jag skrev om festen/middagen/talen m.m..
  • Japp jag och Jerry körde runt i vår gör läckra bil som var pyntad med massa vita grejer (vet inte vad de kallas) hehe,, Medans gästerna gick poängpromenad ner till lokalen..
Sen fick vi vår hemliga singnal när alla var framme, och då kom vi körandes=) Där möttes vi med champange och goda tilltugg=)
De hade ju regnat på morgonen så vi trodde de skulle bli lite halv taskigt väder.. Men icke,, De blev så varmt! haha.. Och fläkten i lokalen hade pajat så vi fick ju ha alla fönster öppna,, Alla var genom svettig haha men de hade sin charm ändå=)
  • Middagen/festen var kanon,, Kunde inte haft bättre toastmaster som fick allt att flyta kanon.. Alla tal var så fina,, och de va många som satt med tårar i ögonen=),, Precis som ett bröllop skalla vara=)..
Allt blev verkligen perfekt.. Här kommer bilder;
Italiensk buffe bjöd vi på=)
Toastmastern!
Tårtan som fina Mats gjort=)
Våran underbaring=)
Pappa & Mamma=)
Dukningen
Festprogrammet
Mamma håller ett spännande tal=)
Fina Linda!

Sötnosen!
Sen bröllopsdansen=),, Här var de Jerry som bestämde,, haha var la de enda som han fick bestämma=) haha.. Nää men romantiker som han är så ville han ha nåt som stod för oss.. Så vad passade inte bättre än den här låten då?
Vi är ju riktiga High school musical fans=),, Hade vi fått bestämma hade vi la sjungt alla låtar med haha,, Men så kul skulle vi ju inte ha de=),, Men vi älskar denna låten,, hur "töntigt" de än låter=)
Ja,, sen var de ju fest=),, Dock hade man ju en liten mage,, så man fick festa nyktert=),, Men de var en utav de bästa dagarna och 5månader senare är vi fortfarande lika lyckliga=)
  • Efter festen, tog jag och Jerry en taxi till Hotel Scandic på Avenyn,, Fick top floor och såg ut över hela stan=),,
Man siv riktigt gött den natten faktiskt=),,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0