Förkyld...

God morgon,,
  • Känt att nåt vart på G i några dar nu,, och idag bröt de ut,, snorig till tusen, ont i halsen och mår sådär jobbigt illa,, så japp då välkommnar vi mr jul förkyldning=(..
Mio va lite täpt i näsan han med men ändå pigg så får se hur han mår efter dagis,, var ju sjuka hela förra julen men kommer de nu så hinner vi nog bli friska tills lördag=)
  • Såg på Tomten är far till alla barnen igår,, Jerrys jultradition haha,, Den är ju sjukt rolig,, men samtidigt så tänker man ju att de finns faktiskt dem som har de så nu förtiden,, eller aa inte som i just filmen men som har typ 15låtsas pappor m.m.m.m tykcer fortfarande de är helt sjukt,, skrev ju ett inlägg om de för ett tag sen,, folk borde änna ta sig i kragen ibland asså..
Vakna även upp med nån konstig känsla i låren,, har typ träningsvärk till tusen?,, och så jädra mycket gick jag inte igår haha,, Men blir i alla fall hemma från gymet idag mår verkligen inget vidare.. Typiska är ju att Jerry jobbar kväll denna veckan så får ju ta hand om lilleman själv på eftermiddagen/kvällen,, vi får väl se hur de går idag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0