Trötta barn

God kväll!..
  • Japp resten av dagen fortsatte la sådär.. Jag skulle skynda med lunchen när Jerry kom hem och råkade skruva på salt karet för hårt så de gick sönder och vips låg all salt i köttfärsåsen haha,, misslyckat JA!!,, Så fick steka på falukorv snabbt för min lilla donna kunde inte vänta på mat hon heller hehe
Sen var de dags att hämta lillen,, han hade inte sovit idag och med tanke på att han gick upp 6.15 i morse så var han trött..
  • Men vi åkte till Jimmy & Linda,, i början gick de kanon barnen lekte,, sen helt plötsligt blev alla barn göör trötta haha och då var gnället igång,, Mio klämde även fingrarna så var bara att packa ihop och dra hem..
Nu sover båda.. Enya var lite övertrött så fick gå in med nappen hela 3ggr haha de ni=),, Nää hon är verkligen en lyx bebis=).. Om ni kan tänkta er att 3ggr är typ mycket så förstår ni ju hur lätt hon är=)
  • Imon är de ju national dagen=),, Den ska vi spendera med familjen Sandh=) Hoppas på lite gladare barn då hehe.. Vad vi ska göra vet vi inte,, hade tänkt Slottskogen men kommer vara såå sjuuukt med folk där imon så vi hittar nog på nåt annat=) Vädret får styra lite..
Thilda busar med Enya=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0