Slutat

God kväll..

Idag tog vi ett stort beslut här hemma! Mer lite insperitation från Linda & Jimmy bestämde vi oss för att Mio skulle sluta med napp idag.

Så i morse gick jag och mio ut med hans nappar och la under en buske till Harbebisarna.

När Mio vände ryggen till tog jag dem igen vilket va tur då Mio ville gå direkt och titta. Men Harbebisarna hade vart snabba så de var ju redan "borta" hehe.

Dagen har gått helt okej, han har frågat några gånger men de har gått att avleda han hyffsat bra bara lite gnäll men inget märkvärdigt. Nu är Jerry inne och läser bok för han så vi får se hur de går med somningen nu hehe..

Annars idag har vi inte gjort så mkt. Regn regn och regn..Man börjar bli smått less asså!

På eftermiddan åkte vi hem till min mamma en stund för att rasta Mio hehe..

Imon är de ju nu vecka.. Jerry jobbar dag vilket är skönt!

Imon ska vi även ner till Bvc för kontroll vikt av Enya igen. Hon vägs varje vecka.. Förhoppningsvis kan vi börja blanda i vanlig ersättning igen för kräkningarna har kommit tillbaka och är nu lika mycket så vi kan ju utesluta att hon är mjölkallergiker.

Men då betyder ju de att de är nåt annat vilket inte är så kul heller men om hon har gått upp bra imon så är de ju inget "farligt" i sig.. Men de är sjukt jobbigt för både henne och oss att byta som tex idag kläder på henne 6ggr.. Hon är liksom konstans blöt!

Jaja.. Håller tummarna att somningen går bra nu för Mio=)

Lämnar napparna=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0