Massa

God kväll!
 
Helt slut! Inte sovit så mkt inatt Enya vakna redan kl 22.40 för mat, har typ aldrig hänt innan. Och sen kl 4 och sen upp 5.30 med mini tuppen! Mina planer för dagen var. Att damsuga betala räkningarsent sen vila. Men nej! Ja kan inte koppla av när de finns tusen saker att göra! 
 
Så efter jag lämnat Mio så blev de städning då ja alltså inte bara dammsugning, tvättade, betalade räkningarna, slängde skit i containern, handlade lite. Hämtade sen lille man, sen gjorde jag middag. Och sen fick man ju passa på att njuta av vädret så hela familjen Belin gav sig ut i solen=) 
 
Pratade med Mios kompis Simons mamma idag på dagis och bestämde att vi skulle komma hem till dom på fredag=) Mio och Simon är tydligen gör tajta på dagis! Idag när Simon kommit hade Mio i full fart på sin Bobby åkt och passat en annan Bobby till Simon haha så söta=) så de ska bli jätte kul för oss mammor oc se dem leka utanför dagis på fredags=) 
 
Pratade även med gastro avdelningen på östra idag för Enya blir inte bättre! Så vi fick en snabbare tid tills på tisdag. Så de är ju skönt. Men har ändå köpt hem mjölkfri gröt för de ska vi börja med på torsdag=) 
 
Ja så mkt mer har inte hänt idag=) 
 
 
 
 
 
 
 
Pratade även med gastro avdelningen på östra idag då Enya onte blir bra! Så vi fick en snabbare tid så ska dit på tisdag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0