Barnmedicin

God kväll!..
  • Idag var det dags för återbesök till barnmedicin för lillan.. Hon har ju fått testa mjölkfritt i 2v.. En liten förbättring har de ju blivit men är inte helt okej än..
På barnmedicin, tog de först vikten som nu låg på 5690g,, och i torsdags vägde hon 5310 så hon har börjat gå upp kanon=) Så de var ju bra!..
  • Men de tog ett pricktest (allergi test) för att utesluta eventuella allergier.. vilket visades vara kanon,,
Men vi bestämde oss för att köra mjölkfritt 1v till beroende på hur veckan går och hur mycket hon väger om 1v så kommer vi då kanske testa att blanda i lite vanlig ersättning för att se om kräkningarna ökar igen eller om de helt enkelt blivit bättre och bara är att hon har omgogen magmun,, Så japp återstår att se..
Trollungen=)
  • Denna vecka jobbar ju Jerry kväll.. sjukt segt.. så när jag och Enya kom hem,, låg killarna och vilade middag på soffan,, lillan fortsatte sova i sin säng när vi kom hem.. så jag började med lite lunch,, sen var de bara för Jerry att åka=(..
Men han är ju ledig onsdag så då ska vi hitta på nåt kul=)..
  • Imon ska jag på utvecklingssamtal för Mio=) Alltid lika kul=) så han börjar lite tidigare imon 8.30.. Sen ska Älsklingen gadda sig igen=) wieee.. men detta blir sista gaddningen för oss båda på ett tag.. har kommit igång med sparandet nu så nu jäklar haha..
Vi får la se hur länge vi kan hålla oss haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0