Utvecklingssamtal=)

God förmiddag!
  • Japp,, då var de 3de utvecklingssamtalet jag var på idag för Mio, och de är alltid lika kul=)
Han och även vi fick massa beröm. Som vi redan vet är han ju en vädligt aktiv kille. Han leker jämt och har en väääldigt livlig fantasi.. Vi märker ju även hemma att måla osv är ingen hit för vår lilla grabb utan de ska vara liv och rörelse jämt och så är de även på dagis.
  • Visst han sätter sig och gör de dem ska göra men så fort han är klar vill han hitta på nåt.
Han har utvecklats massa sa dem, både i tal och motorik. Han fick beröm för sitt bordsskick haha vilket jag inte kan förstå haha men på dagis är han tydligen jätte duktig,, sölar nästan aldrig och äter som en häst. Han kan dela vissa maträtter med kniv och han kan hälla upp mjölk eller annan dryck till sig själv.
  • Han hamnar nästan aldrig i konflikter sa dem,, och gör han de så 9 av 10 ggr löser han dem själv. Han är tydligen väldigt lätt att resonera med,, haha även där undrar jag? Fast är väl annat hemma,, fast jag tycker i o för sig att han är ganska duktig på sånt.. De brukar räcka att jag förklarar varför man inte kan eller får göra vissa saker,,
Där fick jag och Jerry mycket beröm för de har hört hur vi pratar med honom när vi hämtar han och han trotsar. De tycker att vi pratar väldigt bra med Mio och förklarar saker.. Då blev man stolt=)
  • Hon visade även små film snuttar på hur han leker på dagis vilket va väääldigt rolig=).. De visa oxå en samlings film haha,, och japp Mio var den som hördes mest och han dansa och showa haha,,
I höst ska Mio börja i den röda gruppen för 3-6 åringar=),, Shit vad tiden går asså?..
  • Hans fröken trodde inte de alls skulle bli några problem för Mio har redan börjat umås med de äldre barnen och leker med dem ofta ute på gården=)
Liten har blivit stor=(
Japp så 2meter högre gick man därifrån=)..
  • Har försökt göra en snabb städning här hemma idag,, de här stor städningarna finns typ inte längre haha,, men men damsugning måste i alla fall göras..
Efter dagis idag blir de nog hem till Jimmy och Linda=)..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0