Stress...

Usch vilken morgon! Hatar när morgonen börjar så fel!.. Mio slog upp sina blå redan kl 5.30! Asså allvarligt? Jag hoppa verkligen detta bara har med nappen att göra att han är ovan för 5.30 tänker jag inte forsätta gå upp?.. Vad är sovmorgonarna till 7.30-8 liksom?!
  • Trodde de var Enya som skulle väcka oss men nej de är Mio,, och när han går upp så tidigt i komb med att jag vart uppe med Lillan visst bara 1gång men ändå blir ju störd sömn så är inte mamma så glad på morgonen heller..
Så trots, stress, skrik, gap bestod vår morgon utav,, Sen kommer jag hem och får ångest för att jag vart arg på honom.. Men ibland går han mig på nerverna haha,,,
  • Men han va super glad på dagis=) De ska ju på utflyckt idag,, jag berätta även för personalen att han slutat med napp så de tog bort hans sova napp=).. Han har bara frågat en gång idag och de va direkt när han gick upp,, annars inget inatt eller så=) Heeelt underbart=)
Fullt ös på morgonen=)
Sen åkte jag och Enya och handlade,, idag ska vi äta fisk=) inte ofta de händer,, men köpte färsk makrill idag.. Dock ska jag börja med påsarna idag igen,, Får fan ångest,, vågen har stannat,, visst har la inte vart jätte "duktig" de senaste veckorna,, men man måste få unna sig då och då,, har i alla fall inte gått upp hehe..
  • Men måste gå ner minst 5kg till midsommar,, sen vill jag gå ner ca 5 till innan Jerrys semester börjar,, så nu jäklar!
I eftermiddag kommer Jerrys syster Lovisa hit på fika,, Hon är på genomresa genom Göteborg för att sen dra till Turkiet=),, Usch vill oxå resa! Men nej vi ska fan ha hus nu,, får unna oss resor sen,, är ändå roligare för barnen att åka när de är äldre så de kommer ihåg allt=)
Opps! Busted=)
Nää nu ska jag betala Astrid Lindgrens värld i alla fall=),, En liten resa blir de i sommar=) Ska bli grymt kul! Åker med Linda & Jimmy, Martina & Mattias=),, plus barnen då haha,,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0