Ny mobil=)

Hejsan,, förkyldningen börjar försvinna sakta men säkert,, har inte så ont i halsen idag bara snuvig och känner mig lite hängig,, så jag är hemma en dag till för säkerhetsskull så man inte blir ännu sjukare.. Sen är det ju massa kalas i helgen man inte vill missa,, ska fira min lillebror som fyllde 6år i fredags=) och även min underbara mamma som fyller hela 44år gammal=) hehe
Fick en underbar pannkaksfrukost av älsklingen i morse mm han e så underbar min going=)

Igår fick man inte mycket gjort heller låg i sängen och kollade på alla sjuka program som finns asså seriöst Paris Hilton my new bff haha de e ju så komiskt jag menar okra ha ett program om att hitta vänner,, då måste man va ensam asså hehe.. Såg även på SO you think you can dance,, hehe ibland undrar man vad folk tänker med asså.. jag menar hur många säsonger har de inte vart med de man vet väl om man kan dansa eller inte aa garva som f*n igår hehe..

Idag beställde jag min nya mobil hehe den nya sony ericsson t707 rosa åhh den e såå snygg,, hehe har ju legat och sett den på reklam nu dessa 3dar och man blir ju påverkad asså hehe.. la ut min gamla på blocket fick sålt den idag nice=) så nu inväntar jag bara denna fina sak som förhoppningsvis kommer på fredag=)=)

Men shit vad varmt det skulle vara idag då,, tur att man har takfläkt i sovrummet har just nu på den på full effekt man smälter ju bort annars..A man ska väl inte klaga hehe äntligen är sommarn här  "peppar peppar" hehe.. Hoppas jga är frisk imon asså måste ju få träffa Tilda (Lindas dotter), Linda skulle ut och shoppa flick kläder idag hehe gud så kul,, själv är det ju blått som gäller här ja hehe.. Men de e kul finns ju så sjukt coola babykläder men man ska ju egentligen inte köpa för mycket,, men de e ju lättare sagt än gjort när de finns så mycket fint=)

Hopp va blir de för middag idag då?? hehe har tänkt på det jag har blivit alldeles för bortskämd av min man hehe för de senaste dagarna när han har jobbat har jag ätit, köttbullar och makaroner, pyttiopanna eller revioli på burk hehe så går de när min karl inte e hemma och skämmer bort mig med lyxmiddagar hehe=) men jag lär väl får skärpa mig sen när jag ska vara mamma och vara hemma jämt då e de väl jag som står för middagen=)

Nää nu ska jag titta lite på tv för de har man ju inte gjort på länge hehe kram på er,, här e min nya mob=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0