Underbar dag=)

Hallooo!!,, Har haft en underbar dag idag=) Vi satte kl på 8.30 för mamma Melissa skulle göra mackor till sin älskling och hans syster. Kände mig verkligen som en riktig husmor när hela bordet va fullt med mackor som skulle göras=) Hehe,, Sen åkte vi och hämta Jessie och åkte och köpte lite bullar och kakor oxå för de måste man ju ha hehe... Sen hämta vi Therese och drog ner till rörvik.. Mm va helt underbart,, de fläkta ganska skönt också.. Men guuud va kallt det var i vattnet=) hehe men man fick ju sig sitt första dopp för året underbart=)

Imon får de bli samma sak,, hoppas de är sånt här väder hela sommarn=).. För nu har jag bara 4dar kvar att arbeta 4dar!!!! heeelt sjukt... Nu står älskling vid spisen hehe som vanligt,, han ville äta färsk potatis och sill till lunch idag så de får väl bli det då fast jag ska äta köttbullar istället gillar ju inte sill..

Ikväll ska vi hem till pappa och äte tårta och fira lillebror,, ska bli mysigt.. Hade dock hoppats på att få grillat men de vill ju också bada och så,, så de får bli tårta idag..

När vi får radhus eller hus så ska vi grilla varje dag det är sommar finns inget bättre hehe.. Får försöka tillbringa mkt av sommarn hos Linda & Jimmy hehe för dem har ju grill=)

Nää har inte så mkt mer intressant att skriva,, vet dock inte om detta va så intressant heller hehe men men... Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0