Regn, sol, regn, sol

Hejsan! Gud va skönt och vara ledig idag,, fast vaknade av ovädret i morse shit va det regna,, Riktigt typiskt att de har vart fint hela veckan och när de börjar närma sig midsommar då regnar det hehe men de e la så de ska vara i detta land.

När älsklingen kom hem åkte vi iväg till tapetlandet (Linda tipsade) hehe,, och köpte tapeter till hallen=) De går i grått ska bli spännande Jerry håller på där ute nu, jag var tvungen att ta en paus. För sen åkte vi till öb, sen till ica så mina fötter värker som aldrig förr. Skulle även köpt mig en midsommarkrans till mig o Linda men de va slut=(=(

Imon blir det grillning och sill hos Linda & Jimmy och inget annat händer hehe,, roligt ändå om LInda föder imon då kommer bebben på Elias födelsedag och båda Lindas barn är då födde den 19 hehe=)

Fick även ett samtal från min yngsta syster idag det var på tiden har änna undrat vart de tagigt vägen mina systrar,, de glömmer väl bort sin gammla stora syster=(=( Elias fyller ju år imon 6år blir han stora pojken=)

Ikväll hade jag tänkt mig att se Sagan om ringen, sagan om de 2tornen mm jätte kul hehe men har man slått vad så har man hehe,, Fick även mitt paket från HM idag äntligen en bikini som passar=) Men undra om man får använda den nåt i sommar hehe det verkar inte så=( Joo då sommarn kommer la snart förhoppningsvis=)

Nää nu ska jag vara lite social mot min man när han sliter i hallen=) Ha de nice puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0