Midsommar=)

Glad midsommar=) Men varför ska det alltid vara dåligt väder på midsommar?? Det är ju verkligen helt sjukt hehe,, ja ja det är väl så det ska vara antar jag.. Ikväll blir det hem till Jimmy & Linda, en nykter midsommar var det här ja hehe.. Satt och tänkte förut att nästa midsommar kommer vi ha en liten pojke sittande vid oss hehe,, Lite svårt att föreställa sig faktikst men det känns helt underbart=) Tror alla högtider kommer kännas mer speciella när man har barn, man får liksom gå tillbaka hur det var själv när man var barn på midsommar tex då måste vi upp o dansa runt stången, inget dirket man gör nu liksom hehe. På jul blir det ett måste med tomten igen, o baka pepparkakor hehe...

Ja ja men det är ett tag kvar hela 101 dagar hehe känns som en evighet,,,

Lite roligt var det i natt,, jerry vakna av en spark,, jag låg med magen mot hans rygg och den lille där inne spelade fotboll som aldrig förr hehe då fick Jerry sig en spark haha..

Nu står han och tapetserar i hallen hehe har nog aldrig hört så mycket svordommar som kommer ur hans mun nu,, så försöker hålla mig så långt borta som möjligt hehe,, Men fint blir det allt=)

Nää om man kanske ska börja göra sig i ordning nu inför en regning midsommar=)

Ha de bra puss & kram


hehe snyggt det är i vår hall


duktig kille fast arg hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0