Uttråkad!! Sjuk=(

Hejsan,, ja ha då var man sjuk då.. verkligen jätte kul,, hatar att vara sjuk,, hatar att bara ligga och inte göra nåt usch. Börjde redan känna av halsen i går kväll men hoppades på att det vara va lite kvälls ont, men icke. Vakna i morse och lät som jag svalt en stor gås,, ont i halsen, snuvig och huvudvärk underbart. Så idag får man bli hemma från jobbet och bara ligga i soffan o slappa med tv kontrollen.

Så jäkla tråkigt såg verkligen fram emot att träffa Lindas lilla prinsessa idag=(=( hoppas det går över snart är så himla nyfiken på fröken..

Igår såg vi på Sagan om de 2 tornen, asså jag förstår verkligen inte hur folk kan tycka om sådana filmer.. Visst den e snygg gjord o så men seriöst?? Nää sååå långtråkig och konstig nää usch så jäkla bra e dem inte. Men men en film kvar sen har man sett alla 3.

I mon går man in i v27 då=) Just nu vill jag bara komma till v30 känns som allt går snabbare då,, har börjat tröttna lite på att ha en mage som är ivägen hela tiden, o att Jerry måste hjälpa mig stup i kvarten vill klara mig själv igen. Känner mig riktigt bitter idag men det är inte så kul att va gravid och sjuk samtdigt.. Nää usch va sur och tråkig jag låter hehe..

Funderar på om jag ska börja skriva på inköpslistan vi ska ha med oss till Ullared,, ska åka dit nu på semestern och köpa det mesta till bebben.. det är ju så himla mycket man behöver så man får kanske börja skirva listan nu så man inte glömmer nåt..

Nää om man ska dra täcket över huvudet en stund nu=( Här kommer en liten bild på världens sötaste mini Linda=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0