Trött

Mm sikken natt asså!!,, Helt sjuukt va de,, Mio somna 19.20 kl 22 vakna han och sen vaknade han var 10min fram till kl 1,, ja de e sant jag tog tiden var 10min,, Ja försökte med allt, vatten, ipren, tempen i rumpan allt.. inget funka,, jo han somna ju men vakna igen efter 10min..
  • Vid 1 somna han då för att sedan vakna 3 och 3.30 igen,, jag gick upp 5.30 till jobbet.. Såå trött jag var asså,, allt snurrade och har mått illa hela dagen..
Sen är jag trött på att Mios hosta aldrig slutar,, de e heelt omöjligt att se hur många andetag Mio tar i inhalatorn,, de 2första går,, men sen skriker han som en tok.. Så jag vet inte hur mycket han får i sig.. antagligen för lite eftersom de knappt hjälper.. på förmiddan hostar han inget men eftermiddan/kvällen/natten hostar han..
  • Är så trött på detta nu,, oroad hela tiden,, i snart 2mån har han hostat och hållt på,, När ska de bli bra??!!
Var hos ryggläkarn idag med,, fick ett träningsschema ja ska göra 2dar i veckan,, hur jag nu skall lyckas med de?!,, När jag jobbar sent går de ju för då e Mio på dagis,, Men när jag jobbar tidigt? Vet inte hur ja ska få ihop de.. Suck,, Vissa dagar vill jag bara krypa under täckte och försvinna i några dar hehe
  • Ingen bra dag idag alls asså.. Saknar Jerry med som sjutton,,, speciellt när allt känns piss.. Vet inte hur vi ska göra med Mio han måste ju ha sin medicin!?
Så nu då,, Snälla kära goda gud kan vi få sova inatt?!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Mina två små måste oxå inhalera ibland.. dom har förkylnings astma..

Låt Mio hjälpa till att hålla masken, låt han även leka med den en stund efteråt så han inser att den inte är farlig.. han kommer acceptera den snart :)



Hoppas det ger med sej snart.. jag vet hur det är :(

2010-11-11 @ 19:43:45
Postat av: therese och Oliwer

Oliwer har också förkylningsastma men vi har fått bricanyl flytande för att han skall slippa masken.



Hahah vet inte vad som har hänt med han, han somnade kvart i 7 på kvällen och sov fram till 5 då lyfte vi bara över honom till oss och sen sov han till halv 11 då vi fick väcka honom.



men han har den senaste veckan sovit till halv 10 varje dag.. bara att njuta så länge det varar, snart får man väl gå upp vid 7-8 igen :)

2010-11-12 @ 19:07:17
URL: http://oscarochtherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0