Suck!

Hej,,
Först och främst,, Vilken natt!!,, Tror de var en blandning av hosta, snor och oro som gjorde att lilleman inte somna riktgt förens kl var 23,, Han somna vid 19.30,, men vid 20.30 börja de,, han vakna och vakna och höll på så fram till kl 23.. inget hjälpte,, verken vagga, ligga emellan oss, saft,, inget han var ledsen.. Till slut somna han vid 23 vakna sen igen vid 3.30 och sen 6.30..
  • Sen var de ju dags för läkar besöket,, Mios lungor lät mycket bättre än sist och luftrören var även dem kanon nu tydligen,, Så ingen mer inhalator.. Men nu beror då hostan på slem istället=(,, Suck suck,, så fått börja med Mollipecten igen,, Han snorar och hostar om vart annat.. Han e ju pigg och ingen feber så han får gå på dagis ändå.. (smittar ej)
Men nu då ja,, Mio har som alla vet svårt att äta mat med bitar.. Han sätter i halsen,,, Detta har nu hänt 2ggr på dagis och sen har han vägrat äta.. Så idag och en dag förra veckan åt han bara banan på hela dagen,, Detta märktes klart och tydligt när jag hämta han idag,, han var jätte ledsen och trött trots att han sovit 2tim på dan..
  • Väl hemma gapa han som aldrig förr när han fick sin mat på burk=), Så imon ska ja kolla med fröknarna om vi kan ta med barnmatsburkar istället så han får i sig mat,, de e gör viktigt han orkar ju inget annars,, de  e ju inte konstigt att han e trött när han inte får nån energi..
Han somna redan 18.20 idag med,, mm stackarn,, hoppas på en bättre natt nu i alla fall=)

Kommentarer
Postat av: therese och Oliwer

tycker ni att den hostmedicinen hjälper? vi fick den till oliwer som fortfarande hostar efter 13(!!!) veckor.. fick ju en annan först men den gjorde saken uppenbarligen värre enligt den sista läkaren..

hur svårt skall det vara att bota en hosta??



kram

2010-11-22 @ 19:22:16
URL: http://oscarochtherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0