Vinter

Japp så var vintern här då ja,, Årets första snö,, här i alla fall=) hehe,, men tycker inte om denna snön för de e blask och sen snö och sen blask och aa bläää..
  • Mio sov oroligt inatt,, vet inte varför,, han vakna 23.45 och stor tjöt,, hade inte hört nåt hostande innan så vet inte varför.. men han somna snabbt om efter ja vart och klappat på han,, men sen vakna han 5.30,, försökte somna om han men de gick ej=(.
Så Jerry fick pallra sig upp och jag drog till jobbet,,
  • Idag var de första gången Jerry var med på dagis,, Mio hade vart lite pappig i början,, Men de hade gått kanon sen och Jerry kunde gå.. De hade målar dag,, och mm de gick ju bra,, haha inte en droppe målarfärg kom på Mios papper,, alltd hamna i ansiktet eller i munnen.. Han blev vannsinig när de skulle tvätta hans ansikte hehe så han fick med sig lite färg hem=)
Inhaleringen då,, Jerry lyckades inte få Mio att ta den i morse=( Mio hade blitt hysterisk,, så när de va min tur ikväll,, körde jag med ny teknik,, vi kolla på Telletubbies sen tog jag fram den,, visst han tjöööt men han åla sig inte och höll på,, efter de fick han en belöning, kaka och saft hehe,,Så han kanske lär sig att om han andas i denna så kan han få nåt sen.. Aa så vi får se om de funkar för Jerry imon,, Mio måste ju ta den för att bli bättre!
  • Annars inget nytt direkt,, =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0