Kanon!

Mio verkligen älskar dagis=),, Idag var han först med på deras lilla samling,, fast Mio tyckte inte att de va så kul att sitta stilla i en ring och sjunga så han möblerade om bland korten på alla barnen istället=) haha,, Men huvudsaken är att han inte springer till mig utan är med=)
  • Sen gick alla barnen ut och jag fick stanna inne,, De va ute i 1tim och de hade gått kanon,, han hade vart glad hela tiden. Han hade sparkat boll, tittat på blommor, gungat m.m.m.. När vi skulle gå krama han tom sin l fröken eller va de kallas hehe,, Och iltjöt när jag satte ner han i vagnen hehe hur ska jag tolka detta?? Är vi så tråkiga hemma haha
Nää men de e underbart att se han så glad och social osv,, Tjötar heeela tiden med alla barn och fröknar hehe
Han somna på två röda när vi kom hem med hehe helt slut=)..
  • Men jag säger då de,, va gott de blir i januari när vi byter dagis,, Hade ingen bil idag och de tog 20min att gå till dagiset.. visst e la inte så farligt,, men när man kan ha 30sek till dagis e de lite skönare hehe
Inatt vakna lillen en gång igen,, kl 2.. och sen ville han upp kl 6 så ja e lite trött idag eftersom jag inte slutar jobbet förens 23.45.. Ska passa på att sova lite efter babe har ringt..
  • Vi jobbar ju om varandra nu.. Så har inte mer än typ sagt hej och hejdå sen i måndags=(.. De känns lite ska jag säga.. Men i helgen blir de mys på hög nivå.. Känns som man kommer uppskatta helgen och tiden vi har tillsammans då så mycket mera..
Nää nu ringer älsklingen=)

Kommentarer
Postat av: therese och Oliwer

usch va segt att jobba så för er :( funkar det inte att jobba samma pass då?



kram

2010-11-04 @ 14:50:00
URL: http://oscarochtherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0