Hej

Hej,, I fredags fick vi ett brev,, som Jerry inte öppna hehe ja öppnade de på lördan och där stod de att Mio kommit in på första valet dagis from januri=)=) Wiee de ligger precis här brevid så de e kanon=) Visst nu får han gå på ett annat dagis i 2,5mån men vi har inte direkt nåt val för tillfället så de får bli så,, Men de löser massa problem sen i januari då vi bara har en bil=)
  • Så vad har vi annars gjort i helgen??,, Joo i lördags var jag hemma hos Nicole på middag,, Julia va också där=),, Så himla kul verkligen,, prata massa gamla minnen och även om nutiden hehe,, Vi bestämde även att vi ska ses oftare nu=),, Var riktigt trevligt.. Nicole den gotte grisen åkte till Thailand idag grrr,, Sen när hon kommer hem brun och fin ska dem komma hem till oss=)
När jag var på väg hem för jag ett sms av Jerry att Mio vaknat och hosta som sjutton,, när ja kommer innanför dörren så har Mio precis spytt om en slemklump=(,, Han börjar ven kippa efter andan så som sist han fick krupp.. Men jag och Jerry höll oss lugna, vi öppna balkongen, gav han saft och han fick sitta upp.. Dock lättare sagt än gjort för Mio va sååå trött stackarn=( Men efter ca 40min och en kräkning till så började han andas normalt=).. Och han somna gott i sängen och sov resten av natten=)
  • Igår då åkte vi hem till mamma och var där hela dan.. käkade middag.. Mio sprang runt och busa som sjutton=),, Han e sååå busig nu asså!
Kan berätta några av alla saker han gjort de sista dagarna bara,, Han doppa sin tandborsta i toan och borsta sen tänderna!! uuuhhh säger ja,, sen slängde han ner en hel toa rulle i toan,, han klättrar in i diskmaskinen, lägger in leksaker i diskmaskinen, klättrar upp på tv-bänken, drar i växter m.m.m och HAN VET att han INTE får göra dessa saker för han garvar varje gång han gör de hehe
  • Idag har Jerry börjat jobba,, han ska äve ha möta i eftermiddag så jag börjar inte förens kl 17,, hehe lite segt att åka till jobbet då men men så får de bli för Mio börjar ju inte inskolas förens onsdag..

Kommentarer
Postat av: Lotta

Haha åhh va gött och borsta tänderna med toavatten.. haha det e verkligen samma sak hemma. Lucas vet mycket väl om vad han itne får göra ändå gör han de och bara skrattar. gah :)

2010-11-01 @ 14:16:43
URL: http://attol.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0