Underbara fredag=)

Aktupunktur var de ja=) hehe,, jag trodde typ de skulle vara skönt,, men nja,, asså ont gjorde de ju inte heller,, men aa va ingenting typ,, hon stack ner 6nålar tror jag de var,, sen fick jag ligga stilla i 20min,, efter 10min kom hon in och vred på nålarna,, så aa vi får la se om de hjälper,, skall gå 2ggr nästa vecka oxå,,
  • Förra inlägget skrevs med mobilen *hoho* melle kan hon,,=) därav bara massa bla bla text=)
För att verkligen få med allt om bröllop, graviditet & Mio=),, Så tänkte jag göra egna "catch up" inlägg lite längre fram,, Var ju en sjukt trogen bloggare ett tag och jag antar att alla mina fans är sjuukt sugna på att höra om allt som hänt=) haha,, Måste bara få tillbaka alla mina fans haha=)
  • Men till idag då,, fredag,, najs najs,, Älsklingen är & gaddar sig nu,,=) Han blir bara hetare och hetare och jag bara fetare,, shit pommes frites hur ska de sluta,, Lilleman skall hämtas om 1tim då blir de lussbulle fika här hemma=),,
Ikväll blir de idol mys med tapas mmm så gottit=),, Och imon,, jaa imon vad händer då?? Joooo Twilight!! Wieee som jag längtat,, vi är sånna nördar jag och darling haha,, Babes kompis Daniel ska oxå med=) Kommer bli super kul=),, Hört att de är en bölar film så Jerry får la sitta i mitten och hålla oss båda i händerna då haha=)
Mios nya dojjor!



Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag är iallafall tillbaka och kommer stanna även denna gång :)



Har BF den 8/4 så de är ett bra tag efter dig! Haha kan tänka mig att de blir massa klänningsshopping :) Så skoj! Är själv så nyfiken på vad som sparkar rundor i magen men får vänta tills den vill komma, när de än blir!



Hoppas du får ordning på dina foglossningar och så nu så du slipper ha ont! Hade du inte samma med Mio?



Sjukt snygga skor :)

2011-11-18 @ 14:26:44
URL: http://www.familjejuveler.se/sandra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0