Puuh..suck..

Åhh trist,, mina julgardiner kom igår,, göör fina=),, Skulle få upp dem idag och då visade de sig att gardinstången i sovrummet är för lång?,, Vi har ju jätte stora vanliga gardiner där annars, och jul gardinerna är panel gardiner.. Så måste åka till IKEA och köpa en ny stång=(..
  • Ska egentligen inte göra massa saker,, men jag får panik av att bara ligga på soffan,, så jag gör massa och sen måste jag ändå ligga på soffan för jag kan inte gå=(.. Fått några utskällningar av Jerry nu när han vart sjuk för ja gjort massa "onödigt" som han säger,, men vadå? Tvätten tvättar inte sig själv?..
Jaja,, inte nog med ryggen så får jag ju sammandragningar bara jag ska ta på mig strumporna=(,, Skall till MVC på måndag så får la berätta för dem,, Är säkert ingen fara men bättre att fråga en inte alls..
  • Yes,, nog med negativitet då,, Har hittat en sån sjukt nice kläd sida,, är en helt vanlig tjej som designar egna kläder och de är sjukt najs!
Denna är ju grym,, En favvis som skall inhandlas efter jul haha,,
Hon har en blogg oxå, Kandee och hennes shopsida heter såklart Kandeeshop=) Där ska de bli shopping sen när man en slank och snygg igen=)
  • Jerry är på jobbet idag,, och ska åka och hämta våra köksmöbler sen=) Jaaay=),, Äntligen,, Själv ska jag snart till aktupunkturen,, är 4besöket idag så får se efter de om de hjälper,, annars ger jag nog upp detta spring hit och dit för ingen hjälper ju?,, Så lika bra och gnälla och ha ont i 3mån till typ=)..
Nu blir de en dusch,, sen kanske IKEA,, om orken vill,,,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0