The big day...

The big day,, Shit det känns verkligen som en evighet sen hehe,, Men ja snart har vi vart gifta i 5månader=),, Och jag hade inte kunnat vara lyckligare=)

 

 

  • Veckan innan bröllopet är bara som en stor dimma för mig haha,, Så mycket att göra på så lite tid, kändes det som i alla fall.. Men fick otroligt mycket hjälp av min mamma, mormor, Linda och våran toastmaster Mikael och hans Camilla.. Utan dem hade de blivit kaos haha..

 

 

Men dagen då,, Morgonen, Jerry åkte och lämnade lilleman hos mamma och Ove.. Kl 9 dök min sminkös upp, och sen dundrade tärnorna in, en efter en=)..

 

 

  • Kändes riktigt lyxigt att bli sminkad av en sån riktigt sminkös hehe,, aldrig blivit förr. Så förväntningarna va höga=)

 

 

Jag blev klar efter ca 1,5tim.. fick en riktig chock när jag såg mig själv i spegeln=),, Såg knappt ut som mig själv haha.. Så då var de bara på med klänningen, för vi skulle iväg och fotograferas innan Bröllopet..

 

 

  • Men nu skulle ju Jerry se mig också,, Usch jag hatar verkligen sånt,, ni vet är precis som när man skall öppna paket från nån?,, Man vill ju visa att man verkligen gillar grejen trots att man kanske inte gör de?

 

 

Typ så kände jag fast för Jerry,, han måste ju liksom säga ”Åhh vad vacker du är” haha,, men tänkt om han inte tyckte de?,, Jaja han sa i alla fall nåt i stil med ”Men shit, vad vacker du är” haha,, så hmm jag fick väl tro han då=)

 

 

  • Jerrys Bestman Mattias, fick åka med i bilen, vi fotograferades vid Gunnebo slott...

 

 

Här kommer de bilderna....





Inte lätt och va fin=)

Finns massa fler,, men dessa är dem jag gillar mest=)..

 

 

  • Sen säger jag bara to be continued...

 


Kommentarer
Postat av: Linda

Gud så fina ni var! Jättefina bilder!

2011-11-22 @ 21:31:22
URL: http://brincken.blogg.se/
Postat av: Lotta

Sagt de förut men säger det igen. Otroligt fina bilder på er. Du ser ut som en prinsessa =)

2011-11-23 @ 10:50:15
URL: http://aaattol.wordpress.com
Postat av: melissam

Tack va söta ni är=)

2011-11-23 @ 11:52:16
URL: http://melissabelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0