Mio 2år..

För alla mammor och andra intresserade tänkte jag bara slänga in ett lite inlägg om Mio=),, Hans utveckling m.m.. kanske inte så detaljerat,, Alla händelser är ju inte lika stora nu som innan,, när man till exempel höll på att kissa på sig av glädje när han vinkade första gången=)
  • Men i alla fall.. Mio har vuxit som bara den,, Han är verkligen en stor pojke nu,, Pratar klockrent nästan,, man förstår i stort sett alltid vad han säger (eller vi gör de).. Har fått beröm både på dagis och BVC om hur framåt och hur bra han pratar, de har flera gånger sagt att han verkar äldre än vad han är. Då växer man ju 2meter som mamma (vilket hade vart behövligt, i alla fall 5-10cm)
Ni som följde bloggen innan vet ju att han led av hosta,, I slutet på Juni blev han helt hostfri, ÄNTLIGEN=),, Så både vi och läkarna undrar ju nu och hostan kommer komma tillbaka i vinter,, Han har varit förkyld 2ggr nu i höst varav 2gången är just nu,, första gången försvann den och nu väntar vi på att den ska försvinna så vi slipper börja med alla jäkla mediciner igen=(..
Första dagis kortet=)
Ja,, vad ska man mer säga om hans utveckling,, han växer för varje dag och e den absolut underbaraste pojk som finns,, Han kommer bli den bästa stora brossan som finns=)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Kul att du börjat blogga igen =)



Vilken going han e. Så SÖT! =) När e lillasyster beräknad nu igen? =)

2011-11-21 @ 13:52:54
URL: http://aaattol.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0