Full rulle!

Sorry, hann inte skriva igår,, hade fullt upp sen kl 8 igår morse fram tills nu typ haha..
  • Första åkte vi och gjorde vår första stor handling sen vi flytta hit=) De va riktigt skönt, att fylla upp kylskåt och frys hehe.. Sen lämnade ja killarna hemma och åkte till vår gamla lägenhet,, Städa de och fyllde bilen med sånt som skulle slängas..
  • Sen åkte jag och slängde allt i en container, var riktigt sevttig sen vill jag lova hehe.. Sen hem, käka middag,, Mm Jerry hade gjort lax i ugnen,, mm  vi äter aldrig fisk så de va riktigt lyxigt hehe..
  • Japp,, sen var de bara iväg hem till Mike och Milla och Charlie=)
Charlie va så söt=).. Mio och Charlie lekte lite på sitt sätt.. Mio var faktiskt väldigt försiktig,, va lite rädd att de skulle börja slåss hehe,, Men nej då.. Charlie va på Mio lite i ansiktet men Mio sa ingenting hehe de va precis som att han visste att Charlie va yngre hehe=)
  • Men när Charlie skulle sova blev Mio arg hehe vet inte om de va för att hans "kompis" försvann eller va de var så vi fick gå till slut=(.. Men va jätte trevligt=)
Japp idag då... Vid 9 åkte ja till lägenheten igen och gjorde de sista.. så nu e typ de mesta klart.. Har lite kvar i frådet som ska slängas, och sen balkong möblerna men annars så e de bara att lämna nycklarna=).. Känns skönt.. ja e helt slut efter dessa två dar nu asså!
Nu är även räkningarna betalade, alltid lika kul eller hur?... Nu ska ja slappa i soffan medans herrn i huset lagar mat och den lilla herrn sover=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0