Bye bye

Japp imon bär de av,, Bye bye Frölunda, Hello hello Kållered=).. Känns både kanon och lite sorgligt,, Är född och uppvuxen här, Bott på flera ställen, Föddes i Fiskebäck, Flyttade sedan till Näset när jag var 5år. När Mina föräldrar skiljdes när jag var 15, så flyttade pappa till Tynnered så bott även där. När jag var 19år flyttade jag till Majorna (jag vet inte Frölunda men känns som de) Sen flytta jag hem till Näset igen, och sen till Järnbrott och nu Flatås hehe
  • Så jag Frölunda hela livet fram tills nu=(,, Men de ska bli kul,, Kållered verkar kanon, garanterat ett mkt lugnare område för Mio att växa upp i..
  • Sen e ju lägenheten såå fräsch=),, Love it=)
Mio har vart gör kinkig idag, Men tror han både känner av stressen från mig och Jerry och sen så ser han ju hur allt frösvinner, möbler och saker osv.. Så han känner ju säkert att nåt e på G..Hoppas han sover bra i natt i alla fall så man e pigg imon..
  • I morse sov han till 7.30!! Hallå??!,, Blev chockad när Jerry berätta de hehe,, Så man kan la hoppas på samma imon i alla fall till kl 7 hehe..
Nu blir de snart Idol mys,, som BTW Göteborg gjorde ju bort sig fett igår alltså.. Den enda som var riktigt bra var ju den söta lilla dockan hehe ja han såg ut som en docka,, 16år med gitarr, kommer ej ihåg namnet=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0