14 timmar?!

What?!.. Japp som sagt Mio har ju sovit lita halv konstigt vissa dar nu,, men inatt hallå vad hände??.. Han sov när jag gick upp vid 5,, vid 8 fick ja ett sms av Jerry att Mio fortfarande sov?!.. Ja började få lite panik då Mio hade ramlat på kvällen och slått bakhuvvet,, Jerry gick in men Mio levde och han sov som en liten gris.. Först 8.45 vakna han?!!,, Alltså sovit ca 14tim i streck!! HALLÅ!!,, Aldrig nånsin hänt innan,, de e la inte normalt eller? haha.. Så hela dan blev konstig idag för Jerry..
  • Mio brukar ju äta gröt vid 8, lunc vid 11 och sen sova.. Idag blev de gröt vid 9 lund vid 12 men ingen sova,, Han har alltså inte sovit nåt idag på dan haha,, Försöte vid 1-2tiden men de gick inte och sen blev de för sent..
De  gick hyffsat,, han har inte gnällt,, men började bli trött vid 16-17 tiden,, men vi höll han och han somnade 18.30 för kvällen.. Men ja vågar absolut inte hoppas på 14tim inatt igen,, får säkert en skit natt bara för detta.. haha
  • Yeye,, Jerry var och gadda sig idag igen=) Blev gööör fin=)
Nice=)
Så nu e de helg med=) De gillar vi.. Imon ska vi till vår gamla lägenhet och städa lite,, slipper ju flyttstädning men måste ta kyl,frys och spis.. sen ska jag även damsuga lite, vi lämnade ju bara lägenheten hehe så de är lite damm här och var=)
  • Sen ska vi kanske träffa Mike och Milla och lille Charlie=).
Japp nu blir de chips och IDOL om en stund=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0