Tid

Nää har fasiken inte tid att skriva så ofta längre hehe.. Så e de tyvärr.. Vad har hänt då? Joo i Lördags var det ju barnkalas för Mio.. Dock va många sjuka,, Lilla Charlie var förkyld, Theo hade feber.. Så blev bara Maya och Alva som kom hehe.. Men de va full fart ändå=)
  • De va ju massa "vuxna" här med hehe.. Sen var ju Elias med som barnpassare=).. Mio och Maya fann varann direkt hehe,, de tom pussades hehe flera gånger=).. Maya vet ju att man plutar med läpparna medans Mio bara gapar haha,, gull ungar=)
Mio fick massa fina presenter, Bilar, bok, tåg, klossar, skiva m.m..
Maya e såå rolig=)
Alva gillade ballonger=)
Morbror Elias=)
Japp,, På söndan började Mio hosta skit mycket igen,, suck 3v nu.. så vi köpte bisolovon på måndan.. De började funka,, från att vakna och vägra somna om till att han sover 19-7 igen=)
  • Idag och imon är jag ledig=),, Har ju massa semester dagar så tog ut två denna veckan,,riktigt gott faktiskt=) Så idag har vi vart och handlat.. Mio fick gå själv i affären en sväng idag,, säger bara de INGEN bra idé haha,, han garva som sjutton och sprang runt de va ju okej,, men sen upptäckte han alla varor haha
I eftermidda ska vi hem till pappa för att fira Mio och Cassan=).. Även få snutta lite bebis hoppas jag Leandro,, Mios andra platskusin bor ju vägg i vägg med pappa och Carina=)
  • Måste även berätta en rolig grej,, Mio och Jerry va ute igår och gick,, för ja Mio älskar ju att gå själv nu.. Så kom de en tant med rullator,, Då gick Mio efter för han ville oxå köra "vagnen" haha,, Jerry hann ta han precis innan Mio hann fram hehe,, gullunge=)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Haha hade ju sätt sköj ut om Mio vandrat runt med hennes rullatior.. haha dom små liven e ju för goa!

2010-10-21 @ 16:12:44
URL: http://attol.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0