Ont

God kväll,, Mår skit konstigt ikväll, mår illa fast ändå inte, har huvudvärk och jag har sjukt ont i "den främre fogen" sjuuukt ont asså.. Tänkte på en annan sak? De gick ju en dokumentär för nån månad sen om att de stod att efter v32 så börjar barnet röra sig mindre m.m o de stämde ju inte m.m osv och ja kan säga att nej!! Känns som denna tös blir vildare för varje dag! Hon vill nog ut nu typ.. Ibland känns de som "ursäkta" skinnet ska gå sönder och hennes lilla hand komma ut haha helt sjukt!! Yeye.. Ikväll blir de i alla fall film mys=) Jerry Nattar Mio nu sen blir de chips o dipp och hmm vilken film återstå att se=)


Efter 30mins fajt satt vi i bilen.. Åhh så...

img_2434 (MMS)

Efter 30mins fajt satt vi i bilen.. Åhh sånna här dagar är de värsta.. Ja kan ju bära sketungen men till slut har jag inget val!! Han hade inte sovit middag idag o han va väldigt trött så var väl därför han vägra gå hem från dagis... De märktes att han va sjukt trött för han somna i vagnen på väg från garaget till svalen en promenad som tar liksom 1min hehe...


Resesugen!

God morgon...
  • Så då har man lämnat goingen på dagis.. Idag beräta han för fröken att "lilla syster kommer ut snart, men nu låg hon i magen" hehe sen fråga han även mig "lilla syster komma imon?" yeye I wish haha
Nää men imon går vi ju ändå in i rätt månad i alla fall=) Om hon inte får för sig att bli ett mars barn!,, hehe,, Finns 3datum hon gärna får undvika,, och de är den 14feb,, är trots allt alla hjärtans dag då=) Sen den 16feb såklart vill ha min födelsedag=),, och sen får vi la ta 9mars, min kära syster ysters födelse dag=),, annars är hon välkommen vilket datum som helst nu tack=)
  • Blev ingen film igår,, Jerry mådde inte så bra?,, Så vi la oss ganska tidigt och han har inte gnällt än=) så var nog bara nåt igår..
För övrigt är jag sjuuuuuukt ressugen nu asså!!,, Bortsett från min och Jerrys "honey moon" i London så har jag inte vart utomlands på 3år!!,, Helt sjukt,, innan de va ja utomlands minst en gång om året!!,, Nää usch vad jag vill ut och resa nu,, Men de får vänta,, vi eller ska väl säga jag haha planerar i alla fall en thailand resa,, antigen i nov eller om 1år nu i februari,, vi bara måste åka,,,!!
  • Finns inget bättre ställe än Thailand!..
Thailand 2008!!
Ja va händer idag då?,, Ingenting,, ska sova tänkte jag,, ta igen den sömn jag gick miste om inatt=)

Trött

Gäsp!! Tidig morgon idag med.. Men har även vart vaken nästan 2tim inatt på grund av en salig blandning av förvärkar sammandragningar o annat bös.. Va nära på att väcka Jerry ett antal gånger men de la sig hela tiden.. Hade inte så här med Mio, då var de pang på direkt haha... Yeye blir till o sova sen...


Så kom hem för en liten stund sen,, hämtat...

img_4114 (MMS)

Så kom hem för en liten stund sen,, hämtat min lilla going från dagis som nu sitter o smaskar mellan mål.. MVC gick kanon,, sf mått 35cm hjärtljud 146.. O värden bra=) boka in mina "sista" tider med.. 3nya tider fick jag så får vi se om jag hinner gå på alla 3 de hoppas vi inte va?! Hehe har den sista tiden 8/3 så den hoppas vi starkt på att jag får avboka=) Snart kommer mannen hem i alla fall.. Så då blir de måndags mys!


Måndag

God förmiddag..
  • Såg ju på film igår,, blev tydligen Cowboys and Aliens haha,, trodde vi skulle se mina val först men Näää näää=) haha Ja hur var den då??,, Nja inte så bra va,, Jerry tyckte faktiskt inte heller den va så där super bra!
Ikväll blir de Colombiana=),, Hehe,,
  • Japp,, snart dags för MVC då,, Får vi se vad värdena säger idag då,, Får la prata lite med dem om mitt besök på östra oxå,, har fortfarande väldigt ont i magen från och till och även illamåendet,, men de är väl bara så här ja ska må de sista så finns la inget mer man kan göra direkt.. Men alltid gött och prata av sig,, De är så goa på min MVC=)
Nu ska jag se ett One tree hill avsnitt innan jag drar,,

Tidig morgon

Denna hosta asså!! Blev en tidig morgon idag pga en hostattack sen ville inte lillen somna om,, så 5.30 gäsp! Idag blir de dagis i alla fall=) o jag ska till MVC alltid lika spännande=) Jerry jobbar fr.o.m. Idag alltid dag tills jag ska föda nu vilket är fruktansvärt skönt... De funkade inte alls förra sena veckan=( ja klarar nån Tim eller två själv med Mio sen blir de tufft.. Inte att han är jobbig så men han är 2,5år så kräver ju ganska mkt uppmärksamhet o han ska ha mat m.m m.m så de är tufft... Men nu jobbar Jerry dag så de är verkligen underbart=)


Oskar Linnros-Debut

Mammas hjärta lär sig så fina sånger=)

Bakis söndag...

God kväll..
  • Shit asså,, trots att man inte druckit en droppe alkohol på snart 9mån så känner jag mig bakis idag haha,, Även Jerry som inte heller drack nåt igår,, Vi la oss dock ganska sent,, och lille man har sovit lite oroligt inatt så kanske beror på de,,
Men som vi svullat idag haha,, Först morgon fika hos Linda och Jimmy,, då köpte vi med oss en prinsess tårta,, fråga mig inte varför haha,, Ekonimisk handling var det va??,, Sen åt vi Pizza till middag,, och nu ska vi gotta oss med choklad pudding och sen chips och dipp haha MÖLA...
  • Jaja får passa på för snart ska ja leva på vatten och bröd=),, Verkligen längtar tills jag får banta nu,, sjukt men sant=)
Jaja,, Mio har vart på strålande humör idag i alla fall.. de tackar hans trötta föräldrar honom för=)...
Min lilla gräddnos=)
Idag har jag faktiskt inte haft så ont,, konstigt nog,, visst inte gjort så många knop idag men ändå,, känns lite konstigt,, Men kommer säkert ha skit ont imon igen hehe..
  • Nu ska vi mysa med film,, Hyrt tre filmer idag=),, Colombiana, Cowboys vs Aliens och Set up (tror jag den hette) vi får se vilken vi börjar med=)

Äter..

God kväll..
  • Hade en super trevlig kväll igår hos Johan & Denise,, Taco kväll=),,  Mio däcka på 2sek vi kom och sov för frösta gången på länge en hel natt i sin egna säng,, han hostade inte nåt=)
Han brukar ju sova i sin säng.. men sen hostan kommit tillbaka vaknar han och blir törstig (av medicinerna) och sen får han helt enkelt somna om med oss..
  • Jag fick sov morgon till 8=) de tackar jag min underbara man för=),, var behövligt,, trots att jag ändå vart sjukt trött idag..
En annan sak som händer med mig nu,, är att jag är konstant sugen på nåt,, då menar jag konstant!!,, Jag äter på nåt hela tiden?!,, Aldrig haft så här innan?! haha,, jaja gått upp 25kg så kan la gå upp några till=)
  • En annan som äter är min kära son!,, Allvarligt talat så äter han oss snart ur huset! haha,, Idag tex
*Frukost, 2mackor med ägg
*glass (hos mormor)
* lunch, 2,5portioner med pasta och tomat soppa plus en macka
*middag (hos min mormor) räktoast, potatis, kött, efterrätt choklad mouse plus en bulle
*kvällsmat 1,5ägg och en hel tallrik fil..
  • På dagis äter han 2portinoer till lunch varje dag!,, Han äter verkligen som sjutton nu haha,,
Yes,, så idag, skulle vart barnfria, men Ove blev sjuk så vi höll Mio hemma.. Men vi var hos min mormor på middag idag för att "fira" om man nu ska säga fira,, men hade min morfar levt idag hade han fyllt 80år idag=),, Så vi var där med mina kusiner osv,, Mkt trevligt,, Mio lekte med alla som vanligt.. inte dåligt med energi den killen har=)
  • Jerry gick ut med Johan idag på en liten date,, var meningen att fler killar skulle med,, men blev bara han och Johan=),, Så just nu ligger jag i sängen och tittar på nya One tree hill avsnitt och precis käkat glass=) hehe,,
Hoppas lille man sover lika bra inatt,, har ju dubblat dosen mediciner igen nu så=(,,,

Taco party

God eftermiddag,,
  • Japp höll lilleman hemma idag från dagis trots att han är helt frisk?,, Han hade vart lös en gång på dagis igår och blev då hemskickad men hemma har de inte vart nåt mera?,, Så a ja,,
Så vi har bara gottat oss hemma med filmer=),, Sen kom Jerrys kära syster på besök, hon pluggar annars i Västervik,, hon hade med sig en vän.. Och Mio sken upp som en sol,, stackarna fick inte en lugn stund haha han skulle ha samling, laga mat, visa sina bilar haha you name it=)
  • Men är ju klart inte ofta han träffar sin faster=)...
Nu ska vi snart upp till Denise och Johan=),, vi ska ha taco party idag! Wieee haha,, Ska bli kul=)..
  • Får man gnälla lite idag oxå?,, Jo jag har fått sån sjuka ischias asså,, innan har de kommit då och då,, men nu kommer de sjukt ofta,, räcker att jag står nån minut så känns de som ja ska falla ihop,, Därav försöker jag undvika att gå ut själv med lilleman osv,, tänk om ja skulle ramla ihop ute när jag är själv med han??
Vad händer då liksom? Här hemma har jag varje gång lyckats ta emot mot något så ingen fara än,, Men de är ganska läksigt...

Fått hämta hem en liten kille som vart lit...

img_5496 (MMS)

Fått hämta hem en liten kille som vart lite kass i magen idag=( de är tydligen nåt som går på dagis.. Är inte magsjuka utan nåt annat.. Men han har inte visat nåt hemma så vi får se hur dagen går.. Han hade även halkat på isen idag och fått en rejäl bula, syns inte så tydligt på bilden men den är ganska stor=( Men han är på super humör min lilla hjälte ändå=) Nu ska vi ha samling här=)


V36

God morgon,,
  • Japp.. Jerry såg sjukt rolig ut i den där snark grejen,, Men han snarka inte inatt=),, Dock tyckte han att den gjorde ont så kanske får köpa en mindre storlek haha..
Mio var ju så rolig i morse,, först de med babygymet,, han låg där hela morgonen och kolla på film=),, Men sen va han så söt,, kom och satte sig vid mig så drog han upp tröjan;
  • "Godmargen lillasyster"
  • "När tror du att lillasyster kommer?" frågade jag
  • "Imon lillasyster komma, och då sooova"
  • "Kommer lillasyster imon tror du?"
  • "aa"
  • "Då blir ju Mio storebror"
  • "Nää Mio e kille"
  • "Ja Mio är en kille och en storebror"
  • "Nää mamma Mio är kille, inte storebror"
Haha ja de där med många titlar är kanske lite svårt för han=) haha,, goingen!
  • Förövrigt,, V36 idag ja=),, Vaknade med sjuk strålning upp över hela ryggen=(,, Inget kul.. Men nu ger jag de 1v sen blir de projket få ut bebis haha,, Fast kommer inte göra samma mistag som med Mio,, Då testa jag allt verkligen,, käka 1kg annans, va ute och gick, drack de där äkcliga teet, färdknäppen you name it.. men allt resulterade bara i smärtor,, inte rätt smärtor heller
Den dan jag låg på soffan hela dan,, då kom han=),, Så projketet blir,, ligga på soffan=)

Nån har hittat sin plats=) När jag säger a...

img_3035 (MMS)

Nån har hittat sin plats=) När jag säger att de är lillasysters blir han jätte arg "nää Mios" haha Lillasyster får inte ens låna den haha going! Får la köpa en ny till henne då haha nää då=)


Yes! Fan ta gubben om han snarkar nu! Haha...

img_3080 (MMS)

Yes! Fan ta gubben om han snarkar nu! Haha trodde jag skulle slå ihjäl han inatt.. De värsta är trots mina karate sparkar så snarkar han vidare!!! Han sover stenhårt haha.. Får se om detta funkar inatt=) ps: fläsk pannkakan va sjukt god!! Vi åt hur mkt som helst alla tre=) Mio tyckte dock de smaka "tofflor" alltså våfflor=)


Undra om man lyckats?! Ser hyffsat najs ut...

img_5494 (MMS)

Undra om man lyckats?! Ser hyffsat najs ut i alla fall! Haha sist jag gjorde fast a då gjorde jag bara tjock pannkaka detta är ju fläsk pannkaka då, men sist jag gjorde de så blev de jätte bubblig m.m hehe nu saknas bara killarna så ska vi hugga in=)


Första paketet

God dag...
  • Ja idag var de en tidig morgon som sagt,, gäsp!,, Men men så är det ibland,,
Har idag vart ich köpt de första bebis blöjpaktet,, känner att de börjar bli dags att börja köpa på sig lite sånt nu..
  • Även ring runt till alla "baby" affärer i Göteborg för att hitta om nån har inne liggdelen till vagnen,, Barnens hus hade en svart inne,, men vill helst ha en grå då vår vagn är grön grå.. Men får åka till Babyproffsen imon o kolla,,, de har vart upptaget där hela dan så chansar,, Annars får den beställas på nätet..
Letar också efter en bra baby sitter,, den Mio hade sög ju så fort han blev lite tyngre då åkte bena ner i golvet typ.. så fått lite tips,, om bla Ullared,, Vill så gärna dit,, men är lite svårt för mig.. men upptäckte idag att man kan låna rullstol där haha ja så är lite sugen på att Åka dit med Linda så kan hon köra runt mig=) Jäkla lyx asså=),, Men vi får se beror på om jag hittar nåt imon..
Denna var blaa ha blaa haa!,,
Yes.. Fick köpt en liten rösa nappflaska idag med så lillan slipper dricka ur enbart blåa haha,, jaja men de väl klart man vill köpa lite flickigt när man ska ha en flicka va=),, Även nappflasks nappar i bebbe storlek..
  • Däremot är jag osäker på nappar?!,, Ska jag köpa 0-2mån eller 0-6mån?,, Har köpt en liten för 0-2mån så får la köpa en till så ser vi sen..
Sen är de nån som vet vilken sorts ertsättning de har på Mölndal och östra? tänkte köpa hem så man åtminstone har 1paket hemma.. Med Mio fick vi ju byta hundra gånger men man vet ju aldrig, denna lilla kankse har kanon mage=) haha
  • Yeye,, Snart kommer killarna hem i alla fall.. Idag ska de bli fläskpannkaka till middag,, Mmm mumma=)

Trött..

God morgon.. Alltid lika kul när lillen vaknar av Jerry väckar klocka 5.40.. Suck!! Nu ligger vi uppkurade i soffan och kollar på "hundarna och katterna" hehe snow dogs heter den.. Mio ser väldigt trött ut så kan ju hoppas han slummrar till lite.. Annars har jag sovit bra inatt.. Vaknade vid 2.30 bara en snabbis så helt okej.. Imon går jag in i v36=) bara ca 4v kvar nu! Men jag hoppas verkligen på mindre.. Men men den som lever får se=)


Mysigt

God kväll..
  • Haft en super mysig dag med Lotta=) Eller a vi satt och fika i nästan 3tim haha oj va tiden sprang iväg=),, Vi var på ett jätte mysigt cafe i Haga, Le Petit Cafe hette de,, super mysigt=)
Vi prata ikapp om allt, hon har ju vart ute och rest i 1,5år så hon har ju upplevt massa kul=) Och jag fick ju berätta ikapp om Mio, bröllopet m.m..
  • Säger som ja brukar säga, känns som man sågs igår när man är med nån av flickorna från förr=),, Joline,Nicole,Lotta & Carro kommer alltid finnas i mitt hjärta what so ever=) mohaha
Efter tre timmars tjöt så fick vi kramas hejdå=(,, Men vi ska snart ses igen,, ska försöka fixa ihop en date med alla tjejerna=) Carro blir lite svårt då hon blitt en jäkla 08=) haha,,
  • Hade gärna vandrat runt lite i Haga sen,, men magen, benen och ryggen skrek,, men jag gick ändå in på en sjukt mysig affär,, har hört talas om den men aldrig vart inne,, Haga hem=),, Sååå sjukt mysiga saker=),,, Så ska visa JErry allt jag hitta nu haha
Dom hade även mina favorit ljus,, jag verkligen avgudar Yankee candles har massa hemma de luktar såå gott..
Va tvungen att köpa ett mini yankee till toan=),,
  • Sen var de bara att ge sig hem, där jag legat på soffan sen jag kom hem,, att tom en fika kan ta så på krafterna just nu är helt sjukt,, hehe..
Lilleman somna på 2röda idag,, så vi ska gotta ner oss med en film ikväll faktiskt=)

Isbana

God morgon,,
  • Ja idag är det verkligen isbana ute,, inget bra väder för mig att vistas ute i,, Mio ramla 2ggr på väg upp till garaget hehe stackarn...
Inatt trodde jag att de var på G faktiskt,,, För jag vakna konstigt nog runt samma tid som jag gjorde med mio,, runt kl 1.30,, hade sjukt ont i magen så gick upp,, men aa de va nåt annat då haha.. Men kändes precis som med Mio först,, Och knäppa jag tänker "nää inte nu,, ja är ju sjukt trött" haha plus att vagndelen inte är inköpt haha,,
  • Så inte sovit så jätte bra inatt,, dock har killarna legat brevid och snarkat ikapp,, snarka inte den ena så snarka den andra,, suck haha
Idag ska jag ju träffa Lotta=),, Ska bli super kul!,,
  • Ja och mkt mer ska inte jag göra idag,,

Törstig

God kväll...
  • Har blivit konstant törstig nu oxå haha helt sjukt detta,, känns som alla sånna här "typiska" gravid symptomer kommer nu på slutet,, är sugen på allt och inget,, törstig, grinig, lätt irriterad you name it=)
Jaja ska la va gla att de kom nu då och inte för några månader sen=)
  • Imon ska jag äntligen få träffa Lotta=) Inte sett henne på över 1år! Hon har ju vart i Nya Zeeland=) Ska bli såå kul=),,
Ja mkt mer händer inte här=) Bjuder på 2 bilder från helgen,,,
Mio Kollar frillan innan han och Noomi drar iväg=)
Rock kids!

Hur go är inte denna godingen då?! Här är ...

img_5075 (MMS)

Hur go är inte denna godingen då?! Här är väl Mio ca 10mån helt underbar! Tänk att man ska få en till liten gojting helt sjukt!! Tiden går för fort asså=)


Amning..

Så jäkla skönt att äntligen bli förstådd inom vården när de kommer till den stora frågan Amning,, Shit asså för vissa barnmorskor så är man ju nästan en brottsling om man inte ammar sitt barn..
  • Jag skall inte amma lilla E, pga olika andledningar.. Ammade bara Mio i 3v och bortsett från hans förkyldningsastma så är han fullt frisk och ligger tom före i sin utveckling,, Så att säga att amnings barn är friskare m.m är fel..
Visst finns massa bra ämnen i mjölken och bla bla bla.. Men vi lever i Sverige för guds skulle,, Vi har rent vatten, bra produkter som görs m.m
  • I de nya amnings böckerna som kommer i nutid skriver dem att de viktigaste för ett nyfött barn är "närhet" alltså inte amning utan närhet,, Just för så många mammor tvingar sig till nåt de inte vill,klarar av m.m,, För de har varit sån himla amnings hysteri innan..
Nu säger inte jag att man inte skall amma,, för självklart är ju det de bästa, smidigaste och billigaste alternativet. Men om man inte kan, vill av olika andledningar (andledningarna kan ju diskuteras) så varför ska man då amma?
  • Mitt första besök hos MVC när jag var i v7, sa jag att jag ska inte amma.. Hon va lite skeptisk men skrev upp de,, Sen fick jag en ny bm och nu sist prata vi om de igen,, Hon sa bara okej, vi skriver de med stora bokstäver här du skall inte amma. Sen sa hon om jag skulle stöta på de där amnings poliserna så skulle jag bara säga att allt står i min journal och jag tänker inte diskutera nånting med er.. Hehe min BM är så grym va=)
Men känns skönt när man får sånt stöd.. De fick jag inte med Mio,, där tjöta och gnöta folk precis som om att han skulle dö om han inte fick min tutte...
  • Men de börjar märkas att de går framåt i utveckling nu i alla fall,, är ju trots allt 2000 talet vi lever på nu,,,
Men som sagt,, Ni som kan amma på för sjutton=),, Ersättning är inte billigt haha...

Panik

God förmiddag,,
  • Asså jag får verkligen panik!,, Panik av att inte kunna göra nånting!!,, Vill städa,, vill plocka i ordning men orkar typ inte ens bädda sängen,, jag pressar mig själv typ för att ens orka lämna Mio på dagis,, men då vet jag i alla fall att ja får vila sen plus att han har ju mkt roligare där än att vara inne med mig hela dagen!
Men ja vet inte vad jag gör snart!,, Hatar att vara så här "handikappad",,
  • Sen finns de inget gott hemma heller,, blää,, Vi har börjat handla ekonimiskt haha,, ja men vi började tänka oss för och vips så kom vi ner mellan 2-500kr varje handling!,, Och då handlar vi 1gång i veckan så de är ju ganska mycket pengar,, Men idag finns inget hemma!!,, Eller joo mat finns men inget ja är sugen på blääää
Börjar känna mig som ett riktigt stort graviditets monster,,,
  • Har i alla fall färgat håret idag,, Svart=),, Nu ska jag förbli svart hårig,, de är min grej,, orkar inte hålla på mera med mitt hår nu haha,,
Nu ska ja slapp surfa lite,, hoppas få lite energi och ork att i alla fall bädda sängen sen=)

Ny vecka,,

God kväll
  • Blää sugen på massa vi inte har hemma,, plus att igår gav ja massa hintar till Jerry att ja va sugen på vanilj semla,, Men fick aldrig nån=(,, Han lovade att jag skulle få en idag.. När vi väl åker för att köpa är dem slut=(...
Inte nog med de,, jag ställer min halvdruckna cola på diskbänken,, vad gör karln då?! Joo heller ut den!,, Ja för tydligen är de bara skräp som står på diskbänken! Vänta bara tills hans dosa eller nåt ligger där,, då vet jag nåt som kommer hamna i papperskorgen..
  • Sen är jag sugen på vaniljkräm, varm ost macka (har bara lingon grova), fiffironis med färsk ost,, ja massa vi inte har! grrrr,,
Ny vecka imon i alla fall.. De går framåt hehe,, Kom på en sak,, Ett av mina "krav" på Jerry för vi skulle bli tillsammans haha var att jag ville ha mitt första barn innan jag var 25=),, Snacka om mooode killer,, men hey,, Ung och jaa lite lullig haha,, Han sa i alla fall att de kunde han fixa haha och jag var all his=)
  • Men i alla fall.. Nu är ju frågan,, Vad tror ni? Blir jag 2barns mamma innan eller efter 25? Blir 25 den 16feb,, har bf 29feb=)
Unga, goa och glada=)
Och ja snart 4år senare gifta och snart 2barns föräldrar och aldrig vart lyckligare,, o tröttare=) haha

Sunnyday

God förmiddag,,
  • Idag jobbar Jerry lite övertid,, de kan behövas efter allt vabb=(,, så jag och Mio är hos min mamma idag så ja kan slappa i soffan och mormor får röra på fläsket=),, Just nu är dem ute=),, Mio älskar att vara här,, han kan gå ut när han vill, han har sin bobbycar här och en stor tomt att springa på=)
Natten inatt gick bättre än förr gårr,, Mio sov till 4 sen vakna han av hosta, men fick lite saft och sov sen vidare till kl 7=) så ingen spya inatt=)
  • Mitt illamående kommer och går,, känner mig skakis ibland,, men oftast okej,, Däremot att gå,, ajajaj,, känns seriöst som ungen kommer ramla ut snart haha
Mio är såå go,, Han kör ju med den här vem som kommer först över allt så säger han "Klara färdiga gå" men jag kan ju inte springa så i morse sa han "mamma springa försiktigt" haha goa ungen=)
  • Han pratar så jäkla mycket nu att de är helt sjukt,, man förstår allt han säger, han kan prata långa meningar och ha diskussioner,, helt underbar är han=) Han sjunger även med i alla låter på radion,, Tex Lazy song, Popular, Petters låtar haha,, Vet dock inte om de är så bra att han går runt och rappar "jag röker gräs" haha men de har sin charm de med=)

Snöö

God kväll
  • Herregud! Nu har vi fått snö ni!,, Shit pommes frites,, är som hela Sverige aldrig sett snö haha,, Jaja,, jag hoppas dock inte de ligger för länge,, har tillräckligt svårt att gå på vanlig mark så snö gör de ju inte enklare.. Men men barnen tycker ju de är kul=)
Japp,, Mått bättre idag med illmåendet i alla fall.. tvingade mig ut en stund på förmiddan, har man legat inne en hel vecka så blir man ju deprimerad,, Så vi åkte först till Mio för att titta på kuddar till soffan,, efter ca 3min gång vek sig benet=(,, Tacka gud för hyllor,, fick tag i en hylla så ja inte ramla,,
  • Mm sjukt lyckat=(,, Så var bara att ta sig ut till bilen igen,, men ville inte komma hem tomhänta så svängde förbi chilli och gick in och köpte en pläd till soffan i alla fall=) Älskar deras plädar=) Har 3st=)
Sen var de bara hem o inta soffläge=(,, Kuddar kommer vi nog aldrig komma överrens om haha vill helt olika IGEN!,, Suck!,, O de där kontraktet blir de inget av för då lär de ju stå 2st fula högtalare här inne snart hehe
  • Sen hade Mio 2 av alla sina "brudar" här Thilda och Noomi.. de lekte och busa massa=).. Sen blev de att inviga snowracern,, eftersom vi inte fått några vinter bilder i år tog ja på mig och gick ut och tog lite kort på dem=) Sen gick ja in snabbt igen,,
Noomi i full fart=)
Mio gillade snöbolls krig mera=)
Fräckaste papporna=)
Gubben=)
Ja Mio gilla snöbolls krig med,, haha han va så rolig, gick fram till 3st hmm kanske 6-7åriga killar och bara börja kasta på dem haha han de inte rädd han=).. Killarna bara glodde på han haha
  • Ikväll blir de Gladiator mys=)

Nu har vi äntligen fått inviga snowracern ...

img_8855 (MMS)

Nu har vi äntligen fått inviga snowracern Mio fick i julklapp=)


Bättre

God morgon,,, mkt blogg från mobil nu, orkar inte ta mig till datan haha.. Men i alla fall,, illamåendet är mkt bättre idag,, nu mår jag "bara" illa om jag står upp hehe.. Men sitter jag ner mår jag helt okej.. Däremot finns smärtorna kvar och de tar ett tag innan jag kan ta mig dit jag vill.. Men illamåendet är de som gjort allt värre så bara de är borta så kan jag bita ihop lite mera.. Lilleman blev förkyld igår o ja när han blir förkyld så vet vi vad som väntar pga astma, sömnlösa nätter och spyor=( så inatt mellan 23-1.30 hosta han och spydde till slut.. Men va så duktig grät ingenting vilket han brukar när han spyr, nu stod han bara o spydde när han va klar bad han om dricka o sen "sova sängen" så från 1.30-7 fick vi lite sömn i alla fall=) han är Pigg o glad idag, hostar o snorar lite.. Så vi får se va dagen bjuder på.. Ja är ju invalid men vi kanske orkar med ett litet fika besök av Jimmy och lilla Thilda=) så här ligger mina slappast nu...


Kuddar?

Ny het debatt här hemma! Vad för kuddar ska vi ha till soffan? Jag gillar ju de där som alla har hehe chilli kuddarna med stjärnor de är riktigt najs.. men får ju hålla med darling där att alla har ju den typ.. Så jag hitta dessa? Jag tycker de är lite små söta.. Men såklart gillar inte Jerry dem! Suck!


Suck, stånk och suck,,

God eftermiddag,,
  • Jaa,, fick sova lite inatt i alla fall.. Jerry påstår att jag börjat snarka högt och tydligt,, jag säger öö nej de tror jag ej,, så japp ord mot ord står det där=)
Men jag somna i alla fall runt 21 sov fram till 2,, hade nån timme där ja inte kunde sova,, sov sen till 5.30 då Mio kom in,, Jerry gick upp med han och jag fick sova till 7.30=)
  • Men var lika illamående idag och smärtorna finns kvar,, så vi åkte upp till Östra, Antenatalenheten blev de,, Fick göra ctg,, på första ctg var lillans hjärljud väldigt höga,, som högst på 196, och medelvärdet var för högt,, Men hon är en väldigt aktiv liten tös så vi båda trodde det berodde på de,, men de ville ta om den efter läkar besöket för säkerthetsskull
Japp så efter ctg skulle vi till läkarn,, asså seriöst!!,, Där sprang de 1000 barnmorskor,, alla kom in på 2sek för ctg m.m,, men läkar hade de 2st?,, Vi satt i 1,5tim och väntade,, Väl där inne blev de både ul och vul.. Allt visade kanon,, inget va på G än eller så,, däremot var jag ju väldigt öm, de reagerade även doktorn på,, så hon ville att vi skulle lämna ytterligare ett prov på MVC på måndag för UV igen,,
  • Så gjorde om ctg, som denna gången visade kanon=),, 150 låg hjärtljuden på nu,,
Så jaa,, de är väl så här ja kommer må nu de sista,, försöker vila så gott de går.. Mio har verkligen vart förstående han har låtit mig ligga på soffan hela veckan,, han hämtar stol till mig så jag slipper sitta på golvet,, han är hur go som helst min lilla pojk..
  • Samtidigt blir jag stressad,, är mkt kvar att fixa innan lillan kommer och vet inte hur vi ska få ihop de om jag måste vara sängliggandes till födseln?!,, Jag orkar lite grann men sen bär inte bena mig längre och illamåndet gör så de känns som jag skall svimma,,
Men men,, bara att kämpa på!

De va inte igår lilleman somna så här gött...

img_7477 (MMS)

De va inte igår lilleman somna så här gött på mammas mage=) Detta var igår efter en tuff dag på dagis tydligen hehe... Idag har väl inte vart nån höjdare heller.. Mått illa idag med plus ont som satan.. Ringde förlossningen men de sa vad jag förvänta mig typ.. Kolla med MVC om läkar tid m.m jo men visst.. Gjorde de fanns såklart inte och de hänvisa till förlossningen igen och tyckte jag skulle åka upp med tanke på att panodil inte hjälper m.m Men har ingen större lust o ork att åka idag så ringer dem i mon bitti istället... Nu blir de ett varm bad o se om man kan piggna till lite...


Läst...


Är de normalt?

Usch! Skit dag idag med! Är de normalt att må illa så här i slutet på en graviditet? Kommer inte ihåg att jag gjorde de med Mio? Vet inte om ja ska koppla de till gravven eller om ja håller på att bli dålig? Mår crap i alla fall! Gjort sen jag vakna i morse o inget hjälper...känner mig som världens bitter piiip just nu men de får man fan vara ibland!


Seg

Ingen bra dag idag alls som kanske märks.. Haft ont i huvvet sen jag vakna, vart illamående till och från.. Sammandragningarna avlöser varandra så fort jag reser mig upp.. Ryggen skall vi inte ens diskutera.. Mitt dåliga samvete emot Mio är hemskt.. Han vill så mkt och jag kan så lite.. Att neka han att komma upp i min famn gör så jäkla ont.. Idag har mitt tålamod vart noll med.. Inte så konstigt kanske men han ska inte få lida... Vill ha ut min lilla ängel nu så Mio kan få sin mamma tillbaka och jag kan både få träffa min underbara lilla dotter samt fungera normalt... Hoppas på att jag får sova lite mer inatt med mindre kissepauser tack! Så jag kan vakna gladare imon! Är inte långt kvar nu nu nu....


Nu börjar de komma.. Den här riktiga trött...

img_2421 (MMS)

Nu börjar de komma.. Den här riktiga tröttheten på allt. Känner mig stor som ett hus, dock väger jag nästan 10kg mindre än med Mio haha.. Sen mitt hår! Saknar mitt svarta hår! Försökt få de rött men känns inte som jag ändå.. Så blir nog svart inom en snar framtid! Jag vill gadda klart min arm o börja på annat, jag vill ha tajta jeans o t-shirt, ta mig en kall öl o bara njuta av rörligheten haha.. Ja men de är väl så de sista veckorna när man vet att de inte är långt kvar...


Morgon samling i full gång=) idag sov lill...

img_7155 (MMS)

Morgon samling i full gång=) idag sov lille man till kl 7 i alla fall.. Fast han kom in vid 5... Jag mår sådär.. Mår illa som sjutton idag med världens huvudvärk=( ska bara förbi MVC med ett prov sen ska jag inte vår Goa soffa o se om man kan få må bättre i eftermiddag=)


Fixerad soffa

God kväll..
  • Gud sikken finurlig rubrik hehe,, Nää men var ju MVC besök idag=),, Värdena va bra som vanligt med denna lilla tös=) Ska dock tillbaka imon och lämna prov för UV då jag har viss symptom,, aldrig haft de innan så vi får väl se.. Sf måttet låg på 33 och hjärtljuden på 152=) Men de bästa av allt,, Lillan var fixerad=) Helt fixerad,, vilket betyder not ruckbar=),,
JA JAG VET,, alla som vill krossa alla gravidas positiva tänkande att risken finns att hon kan åka upp igen specillt som andra föderska,, Men detta trodde inte min BM i alla fall=),, Och jag är inställd på att hon ligger i start läge och där kommer hon ligga,, så det så=)
  • Så japp de va ju postiva nyheter=),, Och de va inte de enda som var positivt idag,,Våran älskade soffa kom idag=) Åhh jag verkligen älskar den!! Värd varenda krona,, så jäkla snygg, skön och sjukt många kan sitta i den=),, Och den tog ändå inte upp så mkt plats som jag trodde=)
Nu ska vi bara ha nya lampa, lite små mysiga kuddar och nån gossig filt så är vardagsrummet komplett,, a några mer saker med,, men de kommer=)
  • Mio var så jäkla skön när killarna va här och lämna soffan,, Efter 2delar sa Mio,, "Nu äcker de, ni få gå nu, hejdå" haha både jag och killarna börja as garva,, Sen stod han brevid dem hela tiden och sa "Woow, fin, cool, fin,woow" haha.. Mammas underbara lilla cooling asså=)
(från i sommras=)
Japp.. Mio fortsätter BTW att vakna kl 6,, Why?!,, Han sover ingen middag och somnar som vanligt vid 19.30-20,, han är trött men ändå ska han upp!!,, Idag sov han i o för sig 30min på dagis,, men de är okej för de är ju ett annat tempo där.. får se om han kanske sover längre imon då=) haha
  • Nu ska jag fortsätta kolla på 5an där de visar unga par som för tvillingar, trillingar och fyrlingar,, jag säger bara tack gode gud att jag bara får en åt gången haha=)

Helgen

God kväll,,
  • Fullspäckad helg som vanligt..I lördags var vi ju på barnkalas för att fira Noomi & Benjamin,, var mycket trevligt,, träffade lite nya folk och nya barn=),, Mio var dock jätte trött till en början,, pga sina tidiga mornar denna helgen,, blää.. Men efter lite tårta piggna han till=)
Lilla Noomi=) (längtar tills min 4s kommer så man kan ta BRA bilder)
Och Benjamin=)
På kvällen blev de gladiatorerna mys, med chips och dipp,, såklart var Jerrys brother in crime här med Daniel=)
  • Vi hade riktigt mysigt på golvet haha
Jag fick sitta i en sako säck=)
Najs najs,, Idag började ju morgonen kl 6 också,, dock fick jag lite sovmorgon,, så slummrade till igen och sov till 7.30=)
  • Sen åkte vi till Jerrys mormor och morfar på morgon fika=),, Vi tog även en tur till lekplatsen så lillen fick leka av sig,,
Going!
Sen var de bara hem, i med mat, och sen upp på fika rester hehe till Denise & Johan,, Fast alla barn va trötta haha,, Så efter en massa gnäll från våran lilla gubbe gick vi hem,, o hemma har vi bara myst,, Jerry läser redan bok för Mio så blir en tidigt kväll...
Trötta killen,,
  • Imon är de MVC besök igen=),, Alltid lika spännande,, även soffan kommer ju imon=) JIPPI!
Men nu blir de snart soooova!

Trött kille,, som inte fattat att på helge...

img_1755 (MMS)

Trött kille,, som inte fattat att på helgen sover man länge! 2dar i rad har han vaknat kl 6... Gäsp! Nu ska vi iväg på morgon fika till Jerrys mormor o morfar..


Någon är sjukt taggad på barnkalas=)

img_6357 (MMS)

Någon är sjukt taggad på barnkalas=)


Bye bye

God morgon,,
De blev en tidig morgon i morse,, kl 6 tyckte lilleman vi skulle upp,, jaja han sov hela natten i sin säng i alla fall så de va skönt=)
  • Sen åkte Jerry och lämna Mio hos min mamma för att sedan komma hem med släp och bil och ta våran kära soffa,,, Så nu är de tomt i vardagsrummet hehe,, fick låna mammas sickosack säck eller va de heter så vi har nåt att sitta på hehe..
Ja ska snart iväg och handla presenter till Noomi och Benjamin=),, Och senare idag blir de kalas=)
  • Min hals börjar faktiskt kännas lite bättre,, dock retar hostan mig nåt djävulskt!!
Nya hårfärgen=)

Adjö gamla soffa! Nu åker den upp till Mol...

img_2218 (MMS)

Adjö gamla soffa! Nu åker den upp till Mollösund=) Vi får va sofflösa tills måndag förmiddag för då kommer vår nya stora häääärliga soffa=) Så vi får se hur vår Gladiator kväll blir ikväll haha får bulla upp med massa kuddar o täcken=) kan blir mysigt de med!


Trötta fredag..

God kväll..
  • Denna otroligt glada fredag slutade i trötta griniga fredag,, grrr,,, Jag fick åka och hämta Mio idag, för Jerry och Daniel skulle in och boka tattoo tid=),, Ja de blir Jerrys sista på lääänge för sen har jag lite att ta igen mohahaha=)
Men i alla fall.. Tänkte jag lämnade ju en sån glad pojk så då är han väl lika glad nu?,, Öö jodå så länge han fick stanna på dagis,, Detta var nog den värsta hämtningen,, inget funka,, absolut inget,, han skulle stanna,, jag gick tom en gång o han hade bara sagt hejdå och fortsatt leka?
  • Orka..Tom fröknarna fråga mig om de skulle ta på han,, de såg väl på mig att smärtan spred sig som sjutton=(,, Men till slut slängde ja bara ner hans kläder o skor i en påse tog han under armen och gick,,
Ja ibland asså,, suck!
  • Hemma stod pappa och Elias och vänta på oss.. vi fika och Elias o Mio lekte,,
Sen har jag vart helt död,, känns som de där riktiga gravvtröttheten kommit nu... Skulle kunna somna ståendes,,
  • Har börjat få sjukt ont i den främre fogen nu med,, gud så präktigt de lät men på svenska då,, "mutt benet" haha,, Ja när man har fått barn eller är gravid finns de inget som är äckligt,, De snackas ju bajs,kiss,snor,spya m.m.m Är som vilket samtals ämne som helst=),, Sjukt de där=) Har i alla fall fått jätte ont idag och går som en överviktig anka typ,,,,
Men ska till MVC på måndag så ska be min barnmorska känna vart huvvet är,, dock spelar de ingen roll för med nr2 kan barnet åka upp och ner som en berg o dal barna,, har de fixerat sig så kan de lika gärna åka upp 2dagar efter,, men alltid kul och kolla=)
  • Jaja nu gör älsklingen ris a la malta,, aa jag har verkligen fått dille på de denna graviditeten haha är sugen JÄMT på ris a la malta haha,,,
Sen ska vi la glutta på The voice och se va de är för skit,, så trött på alla "idol" program som går,, men finns ju inget annat att se,,,

Glada fredag,,

God morgon,,
  • Precis hemkommen från att ha lämnat den gladaste lille killen nånsin på dagis=) Ja idag vakna han verkligen på rätt sida,, Han sov enda till 7.30 och började dagen med att sjunga direkt=)
Ingen trots vid verken frukost, påklädning, blöjbytet krävdes en liten diskussion men till slut la han sig självmant=),, Även påklädningen med ytterkläder krävdes lite diskussion men inte ett enda utbrott eller skrik=)
  • Sen sprang han in på dagis innan ja hade hunnit ta av mig mina skor, han sjung på "Mitt i djungeln" haha sötnos,, när jag kom in berätta en fröken att Mio sagt "mamma lämnat mig här dagis" haha sötnöt!,, Jag fick min puss och ett brett leende sen va de bara för mig att gå=)
Älskar sånna här morgonar,, Trots att jag mår skit,, då är de mer värda dessa morgonar asså=)
Älskar dig till tusen!
Idag ska jag vila, vila och åter vila,, halsen är sådär och jag hostar massa=(,, Köpt semlor till fikat med pappa och Elias sen,, 2vanliga och 2vanilj semlor,, älskar vanilj semlor,, är inte så förtjust i mandel massa hehe,, Men semlor is gooood=)

Bläää

God kväll..
  • Nu börjar den här jobbiga hostan att komma! Åhh jag orkar inte ligga vaken ännu mera pga hosta! Skit oxå! Jaja,, fredag imon i alla fall.. nåt att glädjas för..
Pappa och lillebror skall komma hit på en fika efter dagis, vi skulle sen hem till Jimmy och Linda på middag men deras barn ligger sjuka=(,, Så får skjuta fram de,,
  • Så blir nog bara hemma mys med darling,,
Idag fyller även goding Noomi 2år=) Grattis till henne! Henne och brodern hennes skall vi fira på lördag=)
  • Nu soffan o få hostattacker! blääää

Jag kan om jag vill=) mmm thaigryta=)

img_4549 (MMS)

Jag kan om jag vill=) mmm thaigryta=)


Bild,

V34



Host, V34=)

God morgon,,
  • Blää min hals känns som ett rivjärn=(,, huvvet är tungt de med,, men men,, har ju som sagt hållt mig frisk hyffsat länge så skall inte klaga,,
Går in i v34 idag=),, De börjar verkligen kännas nu,, vaknar massa på nätterna, är typ bosatt på toan, och rör mig som en förlamad flodhäst typ.. Börjar verkligen närma sig,,
  • Läste vad jag skrivit när jag va gravid med Mio i v34,, haha Herregud vad stressad jag vart,, "Åhh måste köpa de och de och de och bla och bla" haha,, Nu typ,, a ja köper blöjor nästa handling typ,, hehe,, de enda ja vill ha köpt nu är liggdelen till vagnen sen tar ja allt som de kommer=)
Ja har även mina fotknölar kvar denna gången=) wieee,, De försvann runt v30 med Mio pga all vätska,, så ja jag är stor men ändå mkt mindre än med Mio=) haha,,
  • Lägger upp bild på magen sen,,
Nu ska jag vila lite,, vill verkligen inte vara sjuk till helgen,,

Fil är nam nam! Min hals däremot säger aja...

img_1537 (MMS)

Fil är nam nam! Min hals däremot säger ajaj! Hehe usch! Hoppas inte jag åker på nåt nu, vill inte ligga sjuk i helgen ju=(


Tjöt, tjöt,,

God kväll
  • Kommer ni ihåg att jag nämnde att jag och Jerry skulle skriva kontrakt på att jag skulle bestämma all inredning hemma förutom de elektroniska?
Jerry har tjatat och tjatat om detta kontrak och jag har undrat lite varför.. OCH NU! eller a igår kom jag på han!!,, Han har tänkt köpa sånna stora fula högtalare!! Över min döda kropp!! Ja skulle aldrig köpa nåt som jag visste han tyckte fult!
  • Nu har han tjatat hela kvällen,, men nää jag är ledsen,, sånna högtalare passar i ett pojkrum eller en ungkarls lya,, inte hos en barnfamilj!! Nää de kommer inte in några sånna här! PS; detta är min smak så blir inte upprörda om ni sånna jätte monster i erat vardagsrum=)
NEJ TACK!
Förövrigt,, mår skit,, hals ont till tusen, sen har jag haft gör ont i hela kroppen idag pga städningen igår=(,, Så lite synd är de allt om mig idag=(

Sugen...

Tattoo sugen, snus sugen, jeans sugen, bantnings sugen,,,,



Vill du ha den gröna eller svarta jackan?

Känns lite konstigt att skriva detta inlägg direkt efter morgons frustrerande inlägg hehe,, men jag måste tipsa alla småbarns föräldrar om en grej=)
  • Vi fick jätte bra tips hur man hanterar trots och utbrott när jag var på Mios föräldrar möte, de var en barnpsykolog där,, Och nu när jag satte på tvn, visade de ett amerikanskt program där de sa precis samma sak=)
Denna taktik har faktiskt funkat kanon här hemma,, 8 av 10ggr funkar de direkt,,,
  • När ett barn får sina underbara utbrott som jag kan vara för precis vad som, så ska man inte lägga så stor fokus på just själva utbrottet,, blir man arg på barnet blir han/hon 10000ggr argare och de blir bara värre och tar längre tid att lösa problemet,, Innan blev vi jätte arga när Mio slog oss,, vilket resulterade i att han slog oss mer,, Nu är vi oftast lugna säger "man får inte slåss, eller de är ingen ide att du slår mig" m.m samtidigt som man försöker förklara varför eller varför inte vi ska göra så här m.m
Visst låter de lättare sagt än gjort? Men vi har märkt att om vi struntar i själva utbrottet och är lugna, sätter oss ner på hans nivå, förklarar och "dealar" lite så brukar Mio sluta slå oss ganska snabbt och han lyssnar och tänker efter och till slut brukar han ge med sig=) Han slår inte oss för att vara elak utan för att han blir frustrerad och vet inte vad han ska göra..
  • Slår han andra barn m.m så reagerar man självklart anorlunda, men då får man förklara att de inte är okej, vi har även lärt Mio att man måste säga förlåt.. och de gör han oftast och han kan även gå fram och krama om personen sen..
  • Välja metoden kör vi också med,, Den är GRYM, visst kan ta lite tid där ibland men chansen att Mio får utbrott minskar jätte mycket.. Tex,, Vill du ha den gröna eller svarta jackan? Istället för att bara säga *Nu ska vi ta på oss?* så gör man han delaktig att han faktiskt får bestämma vad han ska ha på sig..
Vårt största problem här hemma är blöjbyte,, Men där kör vi (om båda är hemma) Vill du att mamma eller pappa ska byta? Annars får man deala lite med honom
  • Detta funkar skit bra för oss,, Visst vissa dagar som tex i morse när mitt tålamod var noll,, så orkar jag inte diskutera utan ja jag blir arg,, Men jag märker sån jäkla skillnad på de morgonar jag har tålamodet att prata med han och förklara,, Då går allt jätte smidigt,, I morse börja ju problemen redan vi frukost och vi blev la inte "Vänner" förens vid avlämningen vid dagis haha,,
Välja metoden är faktiskt super,,, Så jag tipsar alla!

Killen med egen vilja! Suck! Visst har de ...

img_4654 (MMS)

Killen med egen vilja! Suck! Visst har de sin charm men inte direkt på morgonen va=) inget va bra vid frukosten, självklart skulle han ha kaviar på mackan när jag gjort en med leverpastej.. Gör en med kaviar för orkar inte bråka.. Vilken macka tar han tror ni? Joo klart leverpastejen.. Suck.. Sen skulle han ha flingor i filen jag går o hämtar han blir tvär sne.. Sen hade jag frågar innan "vill du äta i soffan eller köket" soffan svarar han.. Efter halva frukosten skriker han kööööket! Men suck!!! Inte nog med de.. Han sölar på sina byxor o total vägrar ha dem på sig.. Lung frukost nån?


Städdag..

God eftermiddag,,
  • Idag blev de en tidig dag, då lilleman vakna av Jerrys klocka,, grrr.. Försökte låtsas sova vidare,, men Mio börja peta på min rygg och viskade *Gå opp, gå opp* skit länge till slut tog han tag i min näsa och vred mitt huvud *Mamma vakna, gå opp, gå soffan* jaja va bara att ge sig..
Dagis blev de idag=),, Tror lilleman längtat=),, Ja har stor städat här hemma äntligen!!.. Varenda del av kroppen värker sjukt mycket nu,, men de va de värt för du lungtar de rent och gott här hemma=),, Bäddade även i ordning lillans säng=) Bara ett spjälsängs skydd och nåt litet gossdjur som saknas nu=)
Mys pys!
Sen ringde dem förut och sa att vår soffa redan kommit=),, Både bra och dåligt haha,, de hade ju sagt v4-5 så vi har ju inte skickat iväg vår gamla soffa än! Den ska upp till vårt sommarställe.. Så Jerry fick be dem vänta tills månadag haha,, Så får Jerry och Daniel så snällt köra upp vår gamla soffa på lördag morgon,, Ska bli underbart med den nya soffan i alla fall=) Vi har lääääängtat=)
  • Nu inväntar jag mannen min, mini hjärtat och min kära lilla syster som skall komma på besök=),,, Soffläge tills dess=)

Studiedag

God kväll
  • Japp, idag har Mio haft studiedag, och då invigde vi dagen med en goo sovmorgon till hela 8.15=) Mycket skönt och behövligt=)
Som gravid så blir man ju lite halv glömsk och virrig,, så ja fick för mig att Jerry tagigt med frådsnycklarna så vi inte kom åt vagnen,, Mio brukar inte åka vagn, men pga min rygg och allt där till så går jag helst inte ut utan vagnen nu,, Men efter ett samtal med Jerry kom ja på att jag hade ju lagt dem i min jack ficka,, Suck! Trött man blir på sig själv=)
  • Så vi begav oss till köpcentret 421,, Letade efter dvd cases men hitta bara skit dyra så får köpa på nätet istället,, Men sen köpte jag detta till E oxå,, kunde inte låta bli=)
Såå söt=)
Sedan kom Martina och lilla Alva och mötte oss,, vi tog en fika och sen rocka barnen loss inne på 421,, Hey! Vem sjutton behöver lek land när de finns så mycket skojigt i ett köpcenter=) och även barnpassningen är ju super,,
Goingar=)
Sen åkte vi hem till pappsen som stod vid spisen och gjorde middag,, en sjukt god köttgryta=) Mmm han är verkligen grym min man på att laga mat=)
  • Imon är de dagis för liten igen,, jag skall försöka ge mig på att städa.. vet hur min kväll kommer se ut imon, men de måste städas!
PS;; De har snöat idag, men nu är den borta...

Fläskläpp...

God kväll..
  • Gårdagen blev väl lite bättre efter att mina killar kom hem,, fick mina panodil och Mio var på strålande humör så varför klaga=)
På kvällen kom Daniel hit, vi gjorde hemma gjord pizza och när lillen somnat käka vi ris a la Malta och kolla Gladiatorerna=),,
  • Nu har vi verkligen märkt att Mio är i en dröm period,, Han kom in redan kl 23 igår,, och har skrikit till i sömnen fler gånger inatt=( Däremot sov han till 7.15 så de va okej=)
Sen va han mys sugen hela morgonen haha
Familjen Lohmander kom ner på morgon fika och hade även med sig Noomis  gamla spjäl säng,, Så nu är sängen på plats=) De tackar vi mycket för=),, Den är inte bäddad än ska hämta lillans påslakani veckan så då blir de bild=)
  • Sen åkte vi hem till Sandh/Widells nya mansion,, Börjar bli riktigt mysigt=) Där kommer de spenderas mycket tid bara de fixar till vårt mini mansion på tomten som de lovat=)
Däremot blev de blodbad=(,, Barnen hoppa ner från soffan,, vi sa till 1000ggr men de lyssnar såklart inte,, så till slut sket vi i dem,, och duns Mio ramlar blodet sprutar (nja eller typ),, Han nu har han en redig fläskläpp=(,, 10min snubblar Thilda och slår i munnen hon med haha,,
  • Mio är ultra trött idag,, Så Jerrry somnar han redan nu,, och vi ska nog slumra sjukt tidigt idag med,, Behöver sömn känner jag mer än nånsin,, Älsklingen har erbjudit mig en natt borta nästa helg så ska kolla med min kära mamma om jag kan få sova där en natt=) haha..
Imon har Mio studie dag,, så då får vi se vad vid ska hitta på=)

Tröst shoppa...

Tröst shoppade till lillan,, Hennes första egna påslakan=)
Inte hennes säng dock hehe,, Köpt på Jollyroom=)

Bitter piiip

God morgon,,,
  • Idag är de en sån här dålig dag känner jag,, bläää,, Inte sovit så mkt inatt och att lille man redan ville gå upp 6.30 gjorde inte saken bättre...
Är så jävla trött på att ha ont,,kan knappt resa mig upp längre,, och för minsta minsta lilla ansträgning får jag sjuka sammandragningar,, de börjar tära lite på en nu asså,, Är så mkt jag vill ha gjort här hemma men orkar ju inte!!,, Vill kunna röra mig!! Vet de är inte långt kvar men de känns långt nu när jag har ont konstant,, O inga panodil har jag hemma heller, (inte för att dem hjälper, men jag intalar mig själv de i alla fall)
  • Har i alla fall fått rensat klart i sovrummet nu,, dock har Jerry med sig frådsnycklarna ut,, så kan inte packa ner de som skall sparas i kartonger,,, men annars är sovrummet klart och sängen till lillan kan få komma när den vill=)
Nu är de bara Mios rum, vardagsrummet och köket kvar,, haha,,  bläää,,, plus att vi måste stor städa nån dag,, skjuter fram de hela tidne och jag får bara mer panik,,,,,,,,
  • Mio och Jerry är iväg med Daniel och Felicia på bla toys r us,, Mio ville prompt inte åka dit först för han skulle till IKEA haha,, Vet inte varför han snurrat in på IKEA,, han ville inte ha leksak och inget godis han ville till IKEA,, haha tokiga unge!
Fick en bild av Jerry,, Mio träffar sin Idol Blixten=) haha

Morgon samling!

Morgon samling!


Lördag? Fredag?

God kväll..
  • Mm känns så konstigt idag, känns som de är lördags fast de är fredag hehe,,
Jaja,, En händelserik dag,, eller a full rulle,, Mio vakna redan 6.15,, de hör inte till vanligheterna och jag hoppas inte de börjar göra de heller..
  • Jerry drog iväg på förmiddan för att hjälpa Linda & Jimmy att flytta.. Jag åkte till IKEA en sväng medans mamma och Ove var här och underhöll sketungen,,=),, På IKEA blev de lite nya ljus, ljus stakar, en skål och hör och häpna 2st riktiga blommor kom med hem=) Hur länge tror ni dem kommer leva?
Sen handlade jag tacos tills kvällen här.. Sen var de bara hem,, Lillen ville ut och rastas så vi inväntade pappsen och sen blev de ut till lekplatsen=)
Japp vi invigde lillens tre hjuling som han fått av sin Farmor och Stefan utomhus idag=),, Hade egentligen velat ha hjälm på han men de fick gå,, En vurpa på asfaltet blev de,, däremot när han prompt skulle cykla på de frusna gräset ramla han hela tiden,, haha Men han slog ju sig inte,, Men han e envis den där lilla krabaten=)
  • På lekplatsen kom Johan, Denise och lilla Noomi med,, så de va full rulle där=) Mio var dock lite frustrerad att sanden frusit så han kunde inte baka några kakor=(,, Men de fick gå ändå=) Han sprang även förbrillt och leta efter Simba?,, Ja han börja fråga efter han redan innan och peka upp mot skogen haha,, Fantasin är de inget fel på i alla fall=)..
Efter nån timma blev de väldigt kallt i alla fall, så vi gick in och började med maten,, Tacos,, Syster Gabban och Hennes kille kom hit och käkade och de va mycket trevligt=)..
  • Nu sover lillen, Jerry kollar på en B film,, och jag tittar på lite hårfäger,, jag funderar på att chocka till de nu,, Fått lite inside tips på hur jag skall kunna få denna röda färg=)
Jag älskar färgen,, så jaa i veckan kanske,, vem vet?
Nu åter till min choklad=)

Trött kille som vart ute i kylan o lekt=)

img_1661 (MMS)

Trött kille som vart ute i kylan o lekt=)


Myser i soffan till Bilar=)

img_7040 (MMS)

Myser i soffan till Bilar=)


v33

God kväll
  • Japp,, yttligare 1vecka närmare tills vi får träffa lilla E,, Känns helt ofattbart att man snart ska bli två barns förälder=) Längtar så jag snart spricker,, vilket de ser typ ut som jag gör snart=)
Dagen idag annars då,, Ja kan ju berätta om gårdags kvällen,, mitt stora hjärta ringde på kvällen och berätta att han skurit sig i fingret=(,, Så han fick åka till sjukan och sy=(,,, Så ja han har inte mått så jätte bra idag,, även fast de "bara" är i fingret så gör de sjukt ont och han har inte kunnat bära tex Mio, eller ens kryddat maten idag=(,,
  • Så de är lite synd om han faktiskt=(,, Tog med han till Chilli i morse en sväng,, köpte gardiner till vardagsrummet och köket.. Även en lampa som Jerry trotsat på att han ska ha på tv-bänken,, jag har Hela tiden sagt att de passar ej med lampa där,, men ja orkade inte höra hans tjat så vi köpte en lampa,, Tror ni de passade sen?? Öööö Nej,, så 349kr åt helvete! haha,, Nää får la ställa den nån annastans,..
Men efter ett antal sådana hära missar från herrns sida så ska vi nu skriva ett kontrakt på att jag bestämmer allt inom inredning förutom när de kommer till elektronik typ.. Detta kontrakt ska jag skriva imon=)
Tröst dricker "lite" kaffe på Chilli=)
Nää så nu har vi nya fina gardiner i både Vardagsrum, kök och Mios rum=),,
  • Japp,, så inatt hoppas vi på lite mera sömn,, Jerry ska hjälpa Linda & Jimmy imon med flytten,, eller a han får köra bil haha,, På kvällen skall mina fina syster och hennes Kille komma på tacos=)
Så japp,,, de va de,, nu ska jag nog sova man vet aldrig vad som kan ske här natte tid=)

Älskade 2års trots försvinn! Japp där låg ...

img_0485 (MMS)

Älskade 2års trots försvinn! Japp där låg han mitt på garage golvet vägra resa på sig.. Jag ställde han upp han la sig ner.. Nu funkade inte ens mitt fejk gråt.. O ryggen värkte nåt fruktansvärt och jag ville bara lägga mig jag med haha.. Sa ja "Mamma går nu" ja då reser han sig och börjar springa tillbaka till vår bil plus försöker öppna andras bilar... Suck! Men vi kom hem tills slut....


Lillens nya gardiner=) plus touch lampa he...

img_1240 (MMS)

Lillens nya gardiner=) plus touch lampa hehe.. Gardinerna är från Jollyroom de har så sjukt mycket fint där! Helt såld på deras grejer ska köpa lite till lillan där sen med vid löning=)


Drömmar? Shit! Har de nån drömma fas runt ...

img_3248 (MMS)

Drömmar? Shit! Har de nån drömma fas runt 2,5 med eller?! Inte många timmars sömn inatt.. Mio hade vaknat med ett illtjut när Jerry kom hem, när Jerry öppna dörren stod Mio mitt i rummet o bara skrek!! Sen vägra han komma o lägga sig hos oss.. Han skrek o skrek helt galen!! Så satte han sig i soffan vi gick in o la oss ihop om att han skulle komma.. Efter 20min sp gick Jerry upp då stod Mio mitt i vardagsrummet o bara stirra in i väggen?! Blev helt hysterisk när Jerry tog han.. Men efter en öppne diskussion gick han med på att sova mellan oss.. Och jaa där har han sparkat legat på m.m.m hela natten så jag kunde aldrig somna.. Men shit aldrig vart med om nåt liknande.. Va änna läskigt ett tag? Får hoppas de bara va en engångs "dröm"...


Projekt bebis nr 2

God kväll....
  • Ojoj ska de nånsin bli ordning här hemma,, håller nu på med projekt bebis nr 2,, har ju liksom helt lagt de år sidan tills nu,, Med Mio räkande jag varje dag, läste varje bok m.m.m.m.. Nu ingenting,, jag vet ALLT=) haha nää men typ så e de ju=)
Jag är inte alls lika instabil som med Mio,, visst jag tänder på 2sek men just känslo mässigt är jag absolut inte som med Mio när jag grät för minsta lilla=)
  • Men åter till projektet,, Vi har börjat ta tag i vårt kära hem,, Lillan måste ju ha nånstans att sova?,, Så nu har vi möblerat om i vårt sovrum, bytt byråsar med hallen,, så nu har hon plats,, Skall bara få dit sängen med=),,
Sen har vi börjat stor rensa överallt,, har så jäkla mycket grejer som bara ligger,, mkt ska ner i frådet och en del skall slängas,,
  • Sen vardagsrummet,, De börjar bli riktigt mysigt nu=),, Fick dit våra nya fönster lampor idag=),, Imon skall jag köpa nya gardiner,, Åhh som jag längtar efter vår soffa!! Denna är det,, Modern Living från Mio=),, fast vi ska ha den i brunt,,
Även Mio ska få fina nya gardiner,, de kom idag så ska hämta dem imon,, dessa blev de,,
Så himla söta,, på rea nu=),, Var lite sugen på påslakanet med,, men de "behöver" han inte just nu,, ja de är så man får tänka dessa dagar,, behöver man grejer?,, hehe
  • Japp,, dagen idag då,, Joo,, efter dagis åkte jag och Mio till Linda, Thilda och Theo,, Ja vad ska man säga? De märks verkligen att barnen är uppvuxna med varandra haha,, för idag var de som hund,katt och mus haha,, Kom verkligen inte överens alls,, Men så blir de väl när man setts sen man föddes=),, Men de var trevligt ändå=) haha
Sen var de bara hem,, Lillen va jätte trött,, och jag orkade inte ens ge sängen en chans så han somna på soffan=)..
Nu ska jag fönster shoppa lite=)

2012

God kväll..
Långt mellan gångerna,, I know,, men haft mkt se senaste dagarna,, och sen sten däckat på kvällarna..
  • Nyårs afton kort och gott.. Älsklingen laga kanon mat, Daniel var också här.. Mio var på toppen humör fram tills lägg dags,, haha,, Han var vaken lite längre men här i Kållered tyckte de tydligen att tolvslaget var vid 21 så Mio vägra somna pga smällande,, så fick somna på soffa tillsammans med oss,, och de funka bra de med=)
Däremot börja de brinna i ett av grannhusen här,, i en källar,, förmodligen en raket,, ja jag säger de fan livsfarligt med de där.. Vi som bor i lägenheter med är ju inte bara en familj som blir bostadslös utan flera..
  • Sån tur va skada sig ingen människa men flera lägenheter bliv rök skadade=(...
Nyårsdagen,, inte så mkt sömn där inte,, så trots helt nykter nyår kände vi oss alla bakis haha,, Så blev en fika hemma och Linda & Jimmy,, även en tripp till deras nya hus som de flyttar till på fredag=),, De var mkt mysigt och blir nog kanon bra när allt är klart=)
  • Sen blev de pizza hemma hos min mamma=)
Och ja,, nu är man tillbaka till vardagen,, Var hos MVC igår,, allt var kanon sf 31cm (inte kollat upp hur stor jag var med Mio där),, hjärljuden låg på 147,, och mitt HB hör och häpna,, 116!!! Aldrig legat så högt,, Helt sjukt,, men såå bra=),,
  • Däremot tar smärtan i rygg och bäckenet över mer och mer just nu,, att resa sig upp är ett ständigt projket,, och har jag suttit ett längre tag så måste jag typ "värma upp" kroppen innan jag kan gå normalt eller aa gå den där vaggande sexiga stilen som vi gravida har=)
Men de är inte många veckor kvar nu,, Vi är i alla fall inne på rätt år nu=) Spräckte ju min första tröja igår med,, haha,, ganska kul så,, jag drog in magen de millimetrar som går drog igen dragkedjan,, andades ut och poff! Så sprack hela dragkedjan haha jaja,, sånt som händer=) haha
  • Mio har kommit in i nån härlig trots fas nu med,, hört att en utav dem värsta kommer mellan 2-3år och jaa denna är jobbiga haha är "vill inte" till allt,, verkligen ALLT.. och "mamma dum" får man ju höra 1000ggr om dagen,, Att han trotsar hemma gör mig inget han får inte som han vill ändå,, De som är jobbigt för just mig är ju när han får för sig att trotsa ute,, ja kan ju inte bära han,, jag kan ju inte springa m.m.. Så ja de är lite tufft,,
Sen vägrar han ju somna i sin säng nu också,, och jag vill inte utsätta min rygg för mer smärta så jag har faktiskt låtit han somna på soffan nu 2dar i rad när Jerry jobbat,, så får vi ta sovningen när Jerry är hemma..
  • Men överlag så är han den mest underbaraste lille varelse som existerar,, Så trotsa du mamma lilla vän för när du är 15 så kommer morsan ta igen allt=),,
Nu blir de soooova!!
Natti natti,,,

RSS 2.0