Lördag? Fredag?

God kväll..
  • Mm känns så konstigt idag, känns som de är lördags fast de är fredag hehe,,
Jaja,, En händelserik dag,, eller a full rulle,, Mio vakna redan 6.15,, de hör inte till vanligheterna och jag hoppas inte de börjar göra de heller..
  • Jerry drog iväg på förmiddan för att hjälpa Linda & Jimmy att flytta.. Jag åkte till IKEA en sväng medans mamma och Ove var här och underhöll sketungen,,=),, På IKEA blev de lite nya ljus, ljus stakar, en skål och hör och häpna 2st riktiga blommor kom med hem=) Hur länge tror ni dem kommer leva?
Sen handlade jag tacos tills kvällen här.. Sen var de bara hem,, Lillen ville ut och rastas så vi inväntade pappsen och sen blev de ut till lekplatsen=)
Japp vi invigde lillens tre hjuling som han fått av sin Farmor och Stefan utomhus idag=),, Hade egentligen velat ha hjälm på han men de fick gå,, En vurpa på asfaltet blev de,, däremot när han prompt skulle cykla på de frusna gräset ramla han hela tiden,, haha Men han slog ju sig inte,, Men han e envis den där lilla krabaten=)
  • På lekplatsen kom Johan, Denise och lilla Noomi med,, så de va full rulle där=) Mio var dock lite frustrerad att sanden frusit så han kunde inte baka några kakor=(,, Men de fick gå ändå=) Han sprang även förbrillt och leta efter Simba?,, Ja han börja fråga efter han redan innan och peka upp mot skogen haha,, Fantasin är de inget fel på i alla fall=)..
Efter nån timma blev de väldigt kallt i alla fall, så vi gick in och började med maten,, Tacos,, Syster Gabban och Hennes kille kom hit och käkade och de va mycket trevligt=)..
  • Nu sover lillen, Jerry kollar på en B film,, och jag tittar på lite hårfäger,, jag funderar på att chocka till de nu,, Fått lite inside tips på hur jag skall kunna få denna röda färg=)
Jag älskar färgen,, så jaa i veckan kanske,, vem vet?
Nu åter till min choklad=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0