v33

God kväll
  • Japp,, yttligare 1vecka närmare tills vi får träffa lilla E,, Känns helt ofattbart att man snart ska bli två barns förälder=) Längtar så jag snart spricker,, vilket de ser typ ut som jag gör snart=)
Dagen idag annars då,, Ja kan ju berätta om gårdags kvällen,, mitt stora hjärta ringde på kvällen och berätta att han skurit sig i fingret=(,, Så han fick åka till sjukan och sy=(,,, Så ja han har inte mått så jätte bra idag,, även fast de "bara" är i fingret så gör de sjukt ont och han har inte kunnat bära tex Mio, eller ens kryddat maten idag=(,,
  • Så de är lite synd om han faktiskt=(,, Tog med han till Chilli i morse en sväng,, köpte gardiner till vardagsrummet och köket.. Även en lampa som Jerry trotsat på att han ska ha på tv-bänken,, jag har Hela tiden sagt att de passar ej med lampa där,, men ja orkade inte höra hans tjat så vi köpte en lampa,, Tror ni de passade sen?? Öööö Nej,, så 349kr åt helvete! haha,, Nää får la ställa den nån annastans,..
Men efter ett antal sådana hära missar från herrns sida så ska vi nu skriva ett kontrakt på att jag bestämmer allt inom inredning förutom när de kommer till elektronik typ.. Detta kontrakt ska jag skriva imon=)
Tröst dricker "lite" kaffe på Chilli=)
Nää så nu har vi nya fina gardiner i både Vardagsrum, kök och Mios rum=),,
  • Japp,, så inatt hoppas vi på lite mera sömn,, Jerry ska hjälpa Linda & Jimmy imon med flytten,, eller a han får köra bil haha,, På kvällen skall mina fina syster och hennes Kille komma på tacos=)
Så japp,,, de va de,, nu ska jag nog sova man vet aldrig vad som kan ske här natte tid=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0