Uppssi

Hehe har inte haft tid att skriva hehe men mycket har hänt=) Jaa vart ska jag börja,, Jerry har vart sjuk,, jätte sjuk,, haft ett sår i halsen som vägrat läka även feber=(,, Stackarn knappt kunnat äta.. Men idag var han hos läkarn för andra gången och nu fick han klar tecken för att kunna jobba=),, han mår mkt bättre också=)
  • Mio har blivit världens goaste unge=),, Han e super glad heeela tiden,, så duktig med allt,, Helt underbar=)..
De älskar han på dagis med,, idag var tredje gången de sa "Vi kommer inte släppa han,, vi är så fästa vid han,, han e såå goo",, Han ska ju byta dagis i Januari,, Är liten kluven med de nu faktiskt,, Men de ligger ju precis utanför dörren och allt blir så mkt smidigare..
  • Mer om dagis,, Häromdagen när jag hämta han berätta dem att han börjat busa haha rymma iväg och gömma sig osv,, Sen hade han även börjat med ett bus som de försöker få han att sluta med,, Joo han tar sats och springer rätt in i de andra barnen haha,, Va har han fått de ifrån?? Sen garvar han som sjutton eftråt hehe,, Busungen
Så idag när jag hämta han,, Så möter jag en mamma "Åhh e detta den omtalade Mio?" "ja" säger jag,, "Ja min dotter pratar om  Mio hela dagarna hemma" haha,, Då berättar 'även fröken att de finns 2tjejer till som tycker om Mio.. En av tjejerna hade stått vid dörren idag och gapat efter Mio när han inte kom (kom senare pga läkartid) haha hur underbart är inte de då?? hehe
Äta själv=)
Ja så de går verkligen kanon med allt.. Han har vart hostfri i 1v nu med=),, Så läkarn sa idag att nu ska vi trappa ner,, Bara ge en dos pulmicort morgon och kväll och airomiren bara vid behov,, i ca 3mån då.. Man kan inte sluta med de tvärt..
  • Nu ska jag gotta mig med en julskinke macka haha har blivit helt beroende av de nu helt sjukt=) haha men gottit=)

Kommentarer
Postat av: therese och oliwer

skönt att allt funkar så bra :) vart har ni hittat den skeden? har letat efter en sådan nämligen.



va på VC idag med oliwer och de va inte så sugna på att ge han någon inhalator då det inte trodde det va förkylningsastma för det pep inte när han andades.



Så vi får la vänta och se, skall öka dosen hostmedicin och som läkaren sa välja den som jag tycker är bäst, och tycker han bara hostar mer av mollipecen..

så får vi la vänta som vanligt, men blir det värre skall vi absolut åka dit i haga, bor ju i kungälv.



men fick inte mio inhalatorn för att han har krupp??



kram

2010-12-08 @ 20:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0