Full rulle

Hejsan,, Usch inte sovit bra inatt heller,, sen ville Mio upp med tuppen i morse 6.15 inte kul=( hehe men men han kan ju inte alltid ta sov morgon=)
  • Igår fick vi 2 oväntade besök hehe,, Ja mådde ju inte så bra så hade ingen lust att åka nånstans så,, Mamma ringde och fråga om de kunde komma en stund och de gjorde dem,, sen dök Linda och Jimmy med barnen upp en sväng,, Barnen lekte som aldrig förr.. De är nog kärlek mellan Thilda och Mio haha de små tjafsar lite.. Men jag måste få Mio att bli mer man haha,, Så fort Thilda gör nåt kommer han springade till Mig haha mammas lilla mes näää då gull unge=)
Ja va helt slut efter de gått,, Mio med som däcka på 5min hehe,, Jag och Jerry åt lite mer från ostbrickan vi hade i fredags men de blev cola för min del och massa alvedon..
  • Idag har Jerrys mormor och morfar vart här på en fika,, Nu är Jerry och köper pizza mmm mumma,, Ikväll ska vi till Mats och hans tjej och ha lite lusse fika.. Får se hur jag mår bara,, kanske inte de bästa mes massa besök när man mår skit.. men jag är som jag är.. hehe..
Nästa vecka är såå fullspäckad va fattar inte hur jag ska orka allt med tanke på hur jag mår.. På måndag måste jag storstäda lägenheten för jag hinner ingen annan dag, tisdag handla julklappar och luncha med min andra halva Linda=),, Onsdag ska jag till frissan,, Tyckte mitt hår blev lite väl långt.. hade beställt 40cm men de var slut så fick 50 istället hehe,, På torsdag ska jag på besök på Mios nya dagis sen handla,, Japp,, De var den veckan de,,
  • Nyår är även bestämd nu,, Den ska firas hemma hos Martina och Mathias=) I deras nya hus som de flyttar in i på onsdag=) Spännande=),, Linda och Jimmy ska oxå med=),, Ska bli jätte kul=)
Har en svart klänning som jag inte kommit i efter graviditeten men nu har de gått 5mån sen jag testa den sist och jag har gått ner kanske 7kg sen jag prova den sist så ska testa den i veckan och jag hoppas verkligen=)
Denna klänningen är de,, Då vägde jag 52kg väger nu 54 så de ska nog gå=)
Har gått ner massa till nu fattar inte hur för jag äter ju massa skit haha,, Men rör på mig ganska mycket på jobbet och hemma så e la därför.. 37kg sen Mio kom,, Herregud asså var man så stor??
Nää nu ska jag invänta Pizza=)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Heeej..



är du fortfarande nöjd m håret???



2010-12-12 @ 18:16:59
Postat av: melissa

Hej,, aa gör nöjd men tyckte de blev lite för låntg bara hade beställt 40cm men de va slut så fick 50 så därför ska ja toppa de lite bara=)

2010-12-12 @ 18:49:49
URL: http://melissabelin.blogg.se/
Postat av: Johanna

okej :)

du vill inte slänga in nån bra bild??

2010-12-12 @ 19:21:54
Postat av: melissa

snyggt namn du har, och snygg blogg :-)

2010-12-18 @ 10:21:10
URL: http://meelissaaaa.blogg.se/
Postat av: Johanna

du måste uppdatera :)

2010-12-26 @ 17:46:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0