Mycket mycket

Hejsan!!,, Inte skrivit på ett tag,, men de har vart mycket nu.. Allt började i måndags kväll.. Jag märkte att Mio inte va sitt rätta jag,, han gnällde och var super trött.. Och japp.. På natten vakna han med feber,, satt uppe med han i flera timmar,, och detta har fortsatt varje natt,, Ingen feber men han vaknar och skriker som en tok,, En natt satt vi uppe mellan 23.30-4.30 innan han somna igen..
  • Först trodde vi de var öronen för han var förkyld igen och hosta,, Men efter 2nätter av skrik och en helt hysterisk Mio ja jag har aldrig sett han så här så titta vi i munnen och jajamänsan,, 2kind tänder och 4hörn tänder är på G.. 2har nu kommit upp i går natt och resten kommer nog vilken natt som helst nu..
Han har fått sova i vagnen några nätter och de gör han nu på dagarna med för annars ska han ligga på mig.. Han har blivit så mammig att jag inte ens kan gå på toa,, för då ska han sitta i knät.. Jerry får knappt rör vid han,, så sovmorgon kan jag ju glömma,, En natt sov vi 2timmar bara så japp trötta är vi så de skriker om det..
  • Julafton blev ju inte så lyckad då,, Ingen sömn plus att jag fick feber jag med,, Men Jerry fixa julmat hemma till oss ändå.. och mamma och Ove kom med våra julklappar=) hehe.. Mio har fått massa fina grejer,, En spis, damsugare, bondgård, kläder m.m.m.. Favoriterna är såklart spisen, damsugarn och bondgården=)
Så igår åkte vi hem till pappa och fira lite jul i alla fall=),, Mio och Elias (min lillebror) lekte som aldrig förr var riktigt kul att se=).. Mio däcka på 2sek när vi kom hem och sov faktiskt hela natten fram till kl 5.. Mm bättre de än att vara vaken fram till 5 i alla fall..
  • Nu har är Jerry och Mio iväg så jag får städat lite,, inte städat på 1v pga allt.. Så nu är de rent och fint här hemma=)
Veckan är full smockad med planer och vi alla mår bra vill säga,, Imon ska vi till Linda och Jimmy, på onsdag hem till Mike och Milla, på torsdag ska Mio vara hos mormor hela dan så ska jag och Jerry in till stan och shoppa lite och äta lunch=) Sen är de nyår=),, Jag hoppas verkligen Mio är bättre tills dess vill änna inte ställa i nyår oxå=(
  • Då ska vi hem till Martina och Mathias som köpt nytt hus,, mm spännande spännande=)
Sjuklingen äter sin låtsas macka=)
Japp,, nu kommer snart killarna så min vilo paus e snart slut,, då kommer mitt lilla plåster hem=) hehe,, Visst e de mysigt när han vill gossa osv men när man inte ens får gå på toa så börjar de ta på krafterna lite.. Men men vad gör man inte för sin lilla buse=)

Kommentarer
Postat av: Milla´n

HAHAHA... D e så va?! Gravvo = NO BUTT!!



Ajja,, får väl träna tbaka skiten ;))



Hoppas allt e bättre med eran lelle knoddas...



Kram*

2010-12-27 @ 21:12:54
URL: http://millame.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0